Youthall Karantinada Kariyer Hayatını Geliştirmek İçin Neler Yaptı?

İster öğrenci ister mezun bir aday olun, Covid-19’un kariyer hayatınızdaki fırsatları nasıl etkileyeceği konusunda endişeli olabileceğinizi tahmin ediyoruz. Z kuşağının aslında tam da şüpheye düştüğü tüm konu başlıklarını evinden tek tıkla yok edebileceği birçok dijital fırsat da ayağına geldi desek yanlış olmaz. İçinde bulunduğumuz evrensel problem sebebiyle hayatımızın her alanında olduğu gibi hem kampüs hem şirket etkinliklerinin ertelenmesi ya da iptal edilmesi en çok da bu adayları üzmüş olabilir.

Normal yaşantınıza ek olarak yapabileceğiniz birçok öneriyi değerlendirmek için çabalamış olabilirsiniz. CV’nizi yeniden gözden geçirmek, alt başlıklarını daha zengin hale getirmek için çeşitli araştırmalar yapmak, mevcut dilinizi geliştirmek ya da yeni bir dil öğrenmeye başlamak, çevrimiçi sosyal medya ağınızı genişletmek, video görüşmelere katılmak çeşitli seçeneklerdi. Bize göre en önemlisi ise sizin için faydalı olacak online etkinlikleri yakalamaya çalışmanız oldu!

Yukarıda sayılan her şey tabii ki hala uygulayabileceğiniz ve uygulamaya devam edebileceğiniz maddeler. Eğer kariyer yolculuğunuzda değişikliğe gitmek ya da sıfırdan atılmak isteyenlerdenseniz normal hayata döndüğünüzde diğer tüm adayların arasında fark yaratmak isteyeceğinizden de emindik.

Digital & Digital Tech Career Summit by Youthall

Dijitalleşmenin itici gücünden ilham alan Youthall, tam da bu durumda olan adaylar için yola çıktı. Nisan ve mayıs aylarının fırsata çevrildiği dopdolu etkinlikleri hep birlikte geride bıraktık. 18 marka ve 12.500’den fazla genç yeteneğin Youthall çatısı altında alanında öncü şirketlerle etkileşime geçerek Covid-19’un tüm etkisini yıkıp geçtiği 3 etkinlik, genç adaylar için gerçekleştirildi. Dijitalleşmenin ve yeni çağın getirdiklerinin kendini en çok hissettirdiği bu krizi fırsata Youthall ile birlikte çeviren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz!

24 Nisan, 8 Mayıs ve 13 Mayıs’ta katılımcılarına sertifikalarının sunulmasıyla gerçekleşen Digital & Digital Tech Career Summit etkinliklerinde 1,5 milyondan fazla erişimle yoğun ilgi gösteren genç yeteneklerin yanında olmaktan gurur duyduk! Toplam 20 oturumda ağırladığımız partnerlerimizle de gelecek etkinliklerimizde görüşmek için sabırsızlanıyoruz.

Online Mülakat Simülasyonları ve CHRO Canlı Yayınları

Youthall Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirilen “CHRO Live” serisinde şirketlerin insan kaynaklarının en yetkili isimleriyle genç yetenekleri buluşturmayı sürdürüyor. Yayın esnasında kariyer hayatında başarıya ulaşmış profesyonellere kolayca sorularınızı iletebiliyor ve Covid-19 sürecini birlikte değerlendirebiliyorsunuz! Youthall’un etkinlikler sekmesinden başvurulan Online Mülakat Simülasyonları ile öncü şirketlerin normal zamanda gerçekleştireceği mülakat fırsatlarından adayların faydalanmasını sürdürmesini amaçladık. Bugüne dek BAT, DenizBank, Mavi gibi öncü şirketlerin yer aldığı etkinlikler evde olduğumuz süreç içinde de tüm hızıyla devam edecek!

Elbette bu dönemde işveren markası algısını artırarak Youthall’un yolculuğuna katılan şirketler; online staj, mülakat simülasyonu ve projeleriyle serüvenlerine hız kesmeden devam ettiler. Bu süreci, fırsatları katlayarak genç yeteneklerle ve modernleşmeye ayak uyduran dinamik şirketlerle buluşturmaya devam edeceğimizden emin olabilirsiniz! İşe alımın durmayacağından emin olmayı elden bırakmayın. Her sektörün yenilenmeye ve genç yeteneklere her zaman ihtiyaç duyacağını unutmayarak motivasyonunuzu korumayı ihmal etmeyin, görüşmek üzere!

Dijital tüm etkinlikler ve daha fazlası için etkinlikler kategorisine göz atmayı unutmayın! Etkinliklerin yanı sıra tüm canlı yayınlar ve duyurular güncel olarak Youthall’un Instagram hesabında sizi bekliyor!

 

 

Üniversite eğitimine Yıldız Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde devam etmektedir. Yer aldığı öğrenci kulübünde çeşitli projelerin düzenlenmesinde rol almıştır. 2019 yılından beri Youthall ekibinde yer almaktadır.