Teknoloji Odaklı Bir Etkinliğe Katılmak İçin 5 Harika Neden

Gelişen ve ilerleyen günümüz dijital dünyasında yapılan teknoloji odaklı etkinliklere katılmak size bir çok şey katacaktır. Günümüzde web sitelerinin ve internetin de kullanımının artması sebebiyle veri bilimi ve siber güvenlik kavramları teknoloji alanında büyük yer tutmakta. Bu konuları içeren etkinliklere katılmanın avantajları neler, gelin birlikte inceleyelim!

Networking

O hep çalışmanın hayalini kurduğun, şirket işleyişinden haberdar olmayı istediğin şirketler o gün senin ve senin gibi birçok katılımcı için orada! Oturum aralarını boş geçirmemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Hem eğlenip hem de yeni insanlarla tanışabileceğin bu tarz konferanslarda kariyerine dair önemli ipuçları da yakalayabileceksin!


Kendini keşfet!

Uzaktan çalışmaktan zevk alıyor, dijitalleşme ve teknoloji üzerinden kariyerini ilerletmek istiyor olabilirsin. Seninle aynı yollardan geçmiş, tecrübe sahibi insanların yanı sıra tıpkı senin gibi o basamakları çıkmayı bekleyen insanlarla bir günü paylaşacaksın. Edindiğin bilgileri kendine göre harmanlarken bir dakikanın bile boşa gitmesine müsaade etmemelisin.


Dijital dünya hakkında bilgi sahibi ol!

Çağa ayak uydurmak ve dijital dünyanın bir parçası olmak artık günümüzün bir gerekliliği olduğu için kendini bu tip alanlardaki etkinliklerle ödüllendirebilirsin. Belki de sadece bilgisayar başından araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalıştığın konularla ilgili gerekli yetkinlik seviyesinde insanlarla bir araya gelebilir, deneyimlerinden ve konuşmalarından faydalanabilirsin. Bu senin dijital dünya hakkındaki bilgi birikimini geliştirmene de yarar sağlar.


Kaleyi içten fethet!

Bağlantı kurmak için heveslendiğin o şirkete bir türlü istediğin gibi ulaşamıyor, sana onlarla aranda köprü kuracak bir bağlantı bulamıyor ya da CV’ni onlara iletebilecek birilerini tanımıyor olabilirsin. Teknoloji içerikli ve ana temalı konferanslar; doğru, hızlı ve net iletişimi de temel aldıkları için orada bir şirket temsilcisiyle iletişim kurabilmen adına güzel bir şans olabilir. Belki de izlenimin yeterince iyi olursa bir mülakat bile yakalayabilirsin!


İlham dolu bir gün geçir!

Kalıplara sığmayan, değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğün fikirlerin ve projelerin olabilir. Etrafında gördüğün herkes aynı ışığı içlerinde barındıran senin gibi katılımcılar. Yalnızca sunumlarını gerçekleştiren insanlarla iletişim kurmak yerine etrafında ortak paydada buluştuğun insanlarla da güzel bilgi alışverişleri yapabilirsin. Birinizin yaktığı kıvılcım aniden zihninizde ortak olarak güzel sonuçlar doğurabilir.


Siber Güvenlik Zirvesi’ne hazır mısın?

Youthall bünyesinde 16 Kasım 2019’da 09.00 – 17.30 saatleri arasında 7 oturumla gerçekleşecek Siber Güvenlik Zirvesi, Kolektif House Maslak’ta katılımcılarla buluşacak. Siber Güvenlik alanında kariyerine yön vermek isteyen katılımcıları ağırlayacak olan “Cyber Security Summit” geleceğin trend mesleklerinden birini konu alarak gençlerin bu konu hakkında daha fazla bilgi, ilham ve sektörün öncü oyuncularından önemli ipuçları almasını amaçlıyor. Etkinlik takvimi çok yakında açıklanacak olup katılım tamamen ücretsizdir. Herhangi bir üniversite sınırlaması olmadan 3. ve 4. sınıf mühendislik ve beşeri bilimler alanlarında öğrenimine devam eden üniversite ve yüksek lisans öğrencilerinin, yeni mezunların, siber güvenlik konusunda çalışma ve öğrenmeye istekli, network ortamı içinde hem eğitim alabilecek hem eğlenebilecek genç yeteneklerin başvurularını bekliyoruz! Katılım durumları 12 Kasım 2019’a kadar sürecek olan başvurular sonucu belirlenecek olup çok yakında açıklanacaktır. Etkinliğe katılmak için hemen başvurunu tamamla!


Veri Bilimi Zirvesi’ne hazır mısın?

Youthall bünyesinde 17 Kasım 2019’da 09.00 – 17.30 saatleri arasında 7 oturumla gerçekleşecek Veri Bilimi Zirvesi, Kolektif House Maslak’ta katılımcılarla buluşacak. Veri Bilimi alanında kariyerine yön vermek isteyen katılımcıları ağırlayacak olan “Data Science Summit” geleceğin trend mesleklerinden birini konu alarak gençlerin bu konu hakkında daha fazla bilgi, ilham ve sektörün öncü oyuncularından önemli ipuçları almasını amaçlıyor. Etkinlik takvimi çok yakında açıklanacak olup katılım tamamen ücretsizdir. Herhangi bir üniversite sınırlaması olmadan 3. ve 4. sınıf mühendislik ve beşeri bilimler alanlarında öğrenimine devam eden üniversite ve yüksek lisans öğrencilerinin, yeni mezunların, veri bilimi konusunda çalışma ve öğrenmeye istekli, network ortamı içinde hem eğitim alabilecek hem eğlenebilecek genç yeteneklerin başvurularını bekliyoruz! Katılım durumları 13 Kasım 2019’a kadar sürecek olan başvurular sonucu belirlenecek olup çok yakında açıklanacaktır. Etkinliğe hemen katılmak için başvurunu tamamla!

İlgini Çekebilir: İş Görüşmenizden Önce Sakinleşmenin 5 Yolu!

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma.

Üniversite eğitimine Yıldız Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde devam etmektedir. Yer aldığı öğrenci kulübünde çeşitli projelerin düzenlenmesinde rol almıştır. 2019 yılından beri Youthall ekibinde yer almaktadır.