Telefonunuza İndirebileceğiniz Faydalı ve Eğlenceli Uygulamalar

Rutin uygulamalarınızdan sıkıldınız ve yeni şeyler denemek mi istiyorsunuz? Telefonunuzun uygulama marketindeki binlerce uygulamadan sizin için faydalı uygulamalar bulmak biraz zor gelebilir. Zor anlarda sizi kurtaracak,  işlerinize odaklanmanıza yardımcı olacak hatta hayatınızı düzenleyecek birkaç uygulamayı sizin için derledik!

Audible

Amazon’un sesli kitap uygulaması olarak hayatımıza giren Audible ile şu sıralar oldukça popüler olan kitap dinleme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Özellikle görme engelli kullanıcılar da hitap eden uygulamayı 30 günlük deneme süresiyle test etmeniz mümkün. Farklı işlerinizi hallederken bir yandan da binlerce seçkin kitap arasından istediğiniz kitabı ya da podcasti dinleyebilir ya da e-kitap olarak edinebilirsiniz.

Mondly

Ücretsiz şekilde öğrenmek istediğiniz dil için size yardımcı olacak bir uygulama olan Mondly, kullanıcılarına 30 dil seçeneği sunuyor. Günlük hatırlatmalar, “chatbot” özelliği, kelime ve dil bilgisi pratikleri ile eğlenceli şekilde akılda kalıcı alıştırmalar yapabilirsiniz. Uygulama içerisinde sizinle aynı dili öğrenen insanlarla sıralandığınız uygulama sesli, görsel ve yazılı egzersizleri sunuyor. Konuşma pratiğinizi ve telaffuzunuzu karşınızda bir profesyonel varmış gibi ücretsiz şekilde sizinle buluşmasını istiyorsanız hemen deneyebilirsiniz.

Charmy

Aynı Spotify listeleri, YouTube kanalları, Netflix dizileri sizi sıkmaya başlamış olabilir. Size en iyi kitap, müzik, dizi ve film listelerini vadeden faydalı uygulamalar arasından Charmy ile kendiniz için yeni listelerin oluşturulmasına imkan tanıyabilirsiniz. Bugüne kadar hiç rastlamadığınız içeriklerle sizi tanıştıran Charmy’de arkadaşlarınızı takip edebildiğiniz gibi dünya üzerinde o an sizinle aynı şarkıyı dinleyen insanlarla bile sohbet edebilirsiniz!

Forest

Telefonunuzdan gün içerisinde uzaklaşmak, çalışırken ya da okurken dikkatinizin dağılmamasını sağlamak istiyor olabilirsiniz. Forest, odaklanmanızı sağlarken bunu bir challenge haline getirmeyi de amaçlıyor. Sizin için uygun süreyi başlattığınız anda uygulama sizin için bir tohum ekiyor ve o süre boyunca tohumunuz ağaca dönüşüyor. Eğer nefsinize yenik düşerseniz ağacınız kuruyor. Kendinizi motive ederken daha fazla iş yapabileceğiniz uygulamayı kullanırken tıpkı uygulamada olduğu gibi gerçek ağaçlar dikilmesini sağladığınız için doğaya dokunmanız mümkün.

Bring

Tüm aile üyelerinin lazım olan bir şey olup olmadığını birbirini arayarak takip etmek zorunda kalmadığı bir hayat mümkün! Bring ile alışveriş listenizi görsel materyaller ile oluşturarak aileniz, arkadaşlarınız ya da ofisinizdeki meslektaşlarınızla paylaşarak bu yükü aranızda bölüşebiliyorsunuz. Gereken ürünü alan kişi görseli silerek listenin devamlılığını sağlayabiliyor. Üstelik hazır mesaj formatlarıyla listede yapılan değişiklikler ilgili kişilere de hızla ulaşabiliyor. Yemek bloglarından tarifleri de sizinle buluşturan uygulamanın içinde mutfak tüyoları da sizi bekliyor.

Remote Mouse

Bilgisayarınızın mouseunu evde unuttunuz ya da kırdıysanız yerine yenisi gelene kadar telefonunuzu ya da tabletinizi mouse olarak kullanabileceğiniz bir uygulama. Üstelik cihazınızı kontrol edebileceğiniz özel panelleri de size sunarak erişiminizi kolaylaştırıyor. Solak insanlar için de işlevsel olan uygulamayı daha da özelleştirmek isterseniz içindeki satın alma seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Loop

İyi ya da kötü fark etmez, bazı alışkanlıklar kazanmak ya da kaybetmek için size yardımcı olabilecek bir uygulama mevcut. Loop’un kolay tasarımı ile alışkanlıklarınızı nasıl sürdürdüğünüz sizin için istatistiksel olarak size sunuluyor. Her alışkanlığınız için günün dilediğiniz vaktine hatırlatmalar ekleyebilir, bildirimlerinizden kendinizi takip edebilirsiniz. Uygulamayı akıllı saatlerle entegre etmeniz de mümkün.

İlginizi Çekebilir: İyi Bir Girişimcinin Kişisel Özellikleri Nelerdir?

Youthall’da profilinizi oluşturmak için hemen tıklayın.

 

Üniversite eğitimine Yıldız Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde devam etmektedir. Yer aldığı öğrenci kulübünde çeşitli projelerin düzenlenmesinde rol almıştır. 2019 yılından beri Youthall ekibinde yer almaktadır.