Genç Yeteneklere Yönelik Güncel Staj Ve Kariyer Fırsatları 2022

Zorunlu stajlarını tamamlayarak mezuniyete bir adım daha yaklaşmak isteyenler ve bir an önce farklı sektörlerde deneyim kazanarak hangi alana yönelmek istediğine karar vermek isteyenler için staj arayışları çoktan başladı. 

Şirketler, birbirinden farklı staj programları ile ilanlarını çoktan yayınladılar. Sen de kendini geliştirip, deneyim kazanmak için staj yapmayı planlıyor ve stajyer arayan şirketlerle buluşmak istiyorsan Türkiye’nin en iyi şirketlerinin güncel staj programlarını derlediğimiz bu içeriğimize göz atabilirsin. Hadi gel, sana en uygun stajı bulalım!


Shell – Online Internship Programı

Departman tanıtımları, eğitim dolu oturumlar ve final projesiyle stajını tamamlamanı sağlayan bu program sana inanılmaz bir deneyim vadediyor. Shell’in dinamik organizasyonunda daha iyi bir geleceğin parçası olabilmek için linke tıkla!

Tamamı online gerçekleşecek olan bu staj programına başvurmak için son tarih: 15 Nisan!


Hilti – Marketing Intern (Long Term)

Her yıl hem küresel hem de yerel olarak en iyi “Great Place To Work” işverenlerinden biri olarak tanınan Hilti’de  çeşitli milletlerden, geçmişlerden ve deneyimlerden oluşan oluşan bir ekiple çalışmak için heyecanlıysan. Pazarlama Departmanına; stratejik pazarlama, mühendislik ve ürün yönetimi gibi tüm pazarlama süreçlerinde destek olmak için hevesliysen başvurmayı unutma!

Unutma, son başvuru tarihi: 15 Nisan!


DeFacto – Talent UP ECom

DeFacto’nun bir parçası olmak ve kariyerine en yenilikçi moda perakendecisinde yön vermek isteyenler için bu program gelecekteki kariyeriniz için size harika bir temel sağlayacak.

Çalışma modeli İstanbul’dan gelen adaylar için hibrit olan ve İstanbul dışından gelecek olan adaylar için tamamen uzaktan olan staj programı için son başvuru tarihi: 18 Nisan!


ebebek Yetenek Programı – Everest Yolculuğu

İş ve eğitim hayatını bir arada yürütebileceğini düşünüyorsan ve önce işin mutfağı olan ebebek mağazalarında çalışıp sonrasında merkez ofislerde devam etme şansı yakalayabileceğin uzun soluklu bir staj programına hazırsan Everest Yolculuğu tam sana göre!

Program süresince topladığın puanlarla yurt dışında dil okuluna gitme imkanına sahip olabilir, üst düzey yöneticilerle çeşitli projelere imza atabilirsin. 

Staj programı için son başvuru tarihi: 21 Nisan!


Yapı Kredi – Management Trainee Programı 2022 

3.5 aylık kapsamlı bir eğitimle kariyerine başlamak ve; rotasyon, derecelendirilmiş bursla Koç Üniversitesi’nden MBA ve Yapı Kredili olmanın ayrıcalıklarını yaşayacağın imkanlarla geleceğe hazırlanma şansını yakalamak için ilk adımını at!

Unutma, son başvuru tarihi: 21 Nisan!


Appcent – Apptern Genç Yetenek Programı (Java – iOS & Android)

Mobil dükkanlardaki ilk 10’a giren projeleri gerçekleştiren eğitmenler tarafından backend, mobil yazılım ve kişisel gelişim eğitimleri ile zenginleşmek, sosyalleşmek, mobil dükkanlarda yayınlanacak projelerde çalışarak sektörü ve sektör liderlerini tanıma fırsatı yakalayabilmek ve;

  • Java, Springboot yazılım dillerinde geliştirme yapmaya istekliysen buradan,
  • iOS, Android, mobil yazılım dillerinde geliştirme yapmaya istekliysen de buradan hemen başvur!

Unutma, sürekli gelişen lider bir teknoloji firmasında çalışma fırsatı yakalamak için son başvuru tarihi: 22 Nisan!


Vodafone – Discover Young Talent Programı

Dönüştürücü ve heyecan verici bir yolculukta yer alan küresel bir ekipte yer almak istiyorsan ve Vodafone’un dijital dünyası ile birlikte gelişebileceğin bir deneyim arıyorsan, Discover Young Talent Programı tam sana göre!

Birbirinden farklı ayrıcalıklara sahip olacağın staj programına dair detaylı bilgilere ulaşmak ve başvurmak için hemen tıkla! Unutma, son başvuru tarihi: 24 Nisan!


Shell – Short Term Internship Programı

İşletme, Mühendislik ya da Fen fakültelerinde okuyor olabilirsin. Shell’de sektördeki en inovatif beyinlerin tecrübelerinden faydalanmak isteyen ve kendine meydan okuyarak çeşitli projelerde yer almak isteyen herkes için bir kariyer yolu var!

Enerji alanındaki ilerlemeleri gözlemek ve dünyanın en yenilikçi şirketlerinden birinde fark yaratmak için hemen başvur!

Unutma, son başvuru tarihi: 4 Mayıs!


Kuveyt Türk – Management Trainee Programı

Yeniliğe açık, sürekli gelişime önem veren ve analitik bakış açısına sahip biri olduğunu düşünüyorsan bu programa seçilmen için şansın çok yüksek! 

Bankacılık sektöründe ilkleri başaran projelere imza atmak ve Kuveyt Türk’ün geleceğini şekillendirmesi fırsatını yakalayabilmek için hemen başvur!

Unutma, son başvuru tarihi: 10 Mayıs!


Vestel – 13. MT Programı

Üniversitelerin ilgili mühendislik ve İİBF fakültelerinden yeni mezun olduysan ya da yakında mezun olacaksan ve Vestel’in gelecekteki yönetiminde yer almak seni heyecanlandırıyorsa; ilana tıklaman yeterli!

Çeşitli yönetsel ve kişisel gelişim eğitimlerinin ardından farklı departmanlarda staj yapabilmek için son başvuru tarihi: 3 Haziran!


Softtech – Yetenek Kuşağı 2022

Softtech’te tam zamanlı çalışma, kodlama ve yazılım geliştirme üzerine odaklanmak istiyorsan; sana özel eğitimlerle ve mentorluk programı ile kurum içi girişimcilik deneyimi kazanmak heyecanlanmanı sağladıysa hemen başvurabilirsin!

Softtech ile hayata zaman yaratan teknolojiler geliştirebilme fırsatını yakalayabilmek için son başvuru tarihi: 6 Haziran!


11 farklı staj ilanını derlediğimiz bu içerik sayesinde staj arayışına katkı sağlamayı umuyor ve kariyer yolculuğunu başlatmak adına attığın adımda Youthall olarak yanında olduğumuzu bilmeni istiyoruz.

İlanlara başvurmak ve detaylı bilgilere ulaşabilmek için içeriğin içerisindeki yönlendirmeleri kullanabilir; “CV” kategorisindeki içeriklerimizden yararlanarak CV’ni oluşturabilir, mülakat aşamasına geçtiğinde ne yapacağını düşünüyorsan da “Mülakat” kategorisine göz atarak kendini hazır hissedebilirsin. Son olarak, güncel ilan ve etkinliklerimizi kaçırmamak için de Youthall Instagram hesabını takipte kalabilirsin!

İlginizi Çekebilir: Stajınızı Nasıl Tam Zamanlı Bir İşe Dönüştürebilirsiniz?

Youthall’da profilinizi oluşturmak için hemen tıklayın.

Bir yanıt yazın