Yaz Döneminde Stajyer Arayan Şirketler – Yaz Stajı Programları 2020

Yaz Döneminde Stajyer Arayan Şirketler – Yaz Stajı Programları 2020

Yaz dönemi geldiğinde stajyer arayan öğrenciler için yaz stajı başvuruları kabul eden, yaz döneminde stajyer çalıştıracak olan şirketleri araştırma dönemi başlıyor. Sen de yaz döneminde stajyer arayan şirketler – yaz stajı programları 2020 ‘yi araştırıyorsan ve staj yapabileceğin, hem kendini geliştirip hem de deneyim kazanabileceğin bir yaz stajı arayışındaysan senin için Türkiye’nin en iyi şirketlerinden yaz dönemi staj programı yayınlayanları listeledik.


  • DenizBank – Deniz’in İncileri Staj Programı

2013 yılından beri 1500 öğrenciyi mezun eden Deniz’in İncileri staj programı kapsamında sürprizlerle dolu bankacılık deneyimi seni bekliyor! Başvuru için detaylar linkte.


  • MAN Türkiye Yaz Dönemi Stajyeri

MAN Türkiye A.Ş.  her yıl yaz dönemi boyunca teorik bilgisini iş hayatında pratiğe dönüştürmek isteyen genç yeteneklere staj imkanı sunuyor. Sen de verimli bir staj dönemi süresince hem kariyerine güçlü bir adım atma hem de MAN Türkiye A.Ş.  kültürünü tanıma şansına sahip olmak istiyorsan hemen linkten başvur.


  • Ford Otosan – Yaz Dönemi Staj Programı

 

Ford Otosan’da staj programları boyunca, stajyerler teknik bilgi geliştirme programlarının yanı sıra şirket içi eğitimlere katılmakta, önemli iş projeleri ve günlük operasyonlara doğrudan katılım ile mezun olduktan sonra tam zamanlı istihdam için hazırlanmaktadır. Sen de otomotiv sektöründe kariyerine ilk adımı atmak istiyorsan başvurular linkte.


  • Logo Yazılım Log-in Staj Programı

 

Logo Yazılım staj programında seninle, yani yazılım dünyasının genç yetenekleriyle birlikte çalışacağı için çok heyecanlı! Kariyerine yazılım sektörünün yenilikçi lider firmasında dinamik bir başlangıç yapmak istiyorsan seni Logo Yazılım seni log-in olmaya davet ediyor. Başvurular linkte.


  • Hayat Kimya – Hayat’ı Keşfet Staj Programı

Dinamik ve sürekli kendini yenileyen, geliştiren bir firma olan Hayat Kimya, Hayat’ı Keşfet Programı ile FMCG sektöründe bir kariyer fırsatı sunuyor! Sen de kariyer yolculuğuna FMCG sektöründe yön vermek istiyorsan, gerçek bir proje deneyimi yaşayabileceğin bu eşsiz programı hemen keşfet!


  • KoçSistem – LevelUp Staj Programı

Level UP üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencilerine staj imkanı sunarak KoçSistem’de kariyer sahibi olmanın kapılarını aralıyor. Koç Sistem’de dolu dolu bir gün geçirmek ve Level UP ile staj yapma fırsatı yakalamak için tek yapman gereken başvuru yapmak. Hemen başvur.


  • Novartis Türkiye – Yaz Dönemi Staj Programı 2020

Novartis Türkiye, yaz tatillerinde üniversite öğrencileri için heyecan verici bir yaz staj programına imkanına sahiptir. Pratik deneyim ve profesyonel yaşam hakkında değerli bir fikir edinmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Hemen başvur.


  • Teknosa Future Talent Internship Program

Teknosa Future Talent Internship Program 3. ve 4. sınıf yaz döneminde staj zorunluluğu olan öğrencilerin başvurularını bekliyor. Sen de eşsiz bir deneyim için hemen linkten başvurunu tamamla.


İlginizi Çekebilir: Beceri Tabanlı CV Nasıl Oluşturulur?

Youthall’da işveren markası profilinizi oluşturmak için hemen tıklayın.

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.