Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2021 Listesi Açıklandı!

Yaklaşık 30 yıldır “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listeleriyle genç yeteneklere ve yeni mezunlara ışık tutan Great Place to Work Enstitüsü, bu yılki araştırma sonuçlarını paylaştı. Kurum kültürleri, çalışan odaklı yönetim tarzları ile diğer şirketlerden önde gelerek bu unvanları almaya hak kazanan şirketler için çalışan sayısına göre bu yıl 7 kategoride değerlendirme söz konusuydu.

Pandemi koşulları dolayısıyla geçtiğimiz yıl da olduğu gibi online olarak düzenlenen ödül töreniyle 2021 yılının geleceğe yön veren en iyi işverenleri 29 Nisan saat 14:00’te sahiplerini buldu. İlgili kategorilerde kazananlar arasında yer alan şirketler, “2021’in En İyi İşvereni” unvanına sahip olmaya hak kazandı.

Özellikle evden ve hibrit çalışma kültürlerinin geçtiğimiz yılda iş dünyasına damga vurmasıyla beraber bu geçişi çalışanları için en pürüzsüz şekilde sağlayan şirketler; saygı, takım ruhu, güvenilirlik ve hakkaniyet gibi temel etik değerlerine göre değerlendirildi. Gelin, Grate Place To Work “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2021” listesinde bu yıl hangi kategorilerde hangi şirketler öne çıkmış hep beraber göz atalım!

INSPARK, geçtiğimiz yıl olduğu gibi 20-49 “Best Small Workplaces” kategorisinde birinci oldu.

Genelde bilgi teknolojileri ve e-ticaret şirketlerinin yer aldığı bu kategoride tıpkı 2020 listesinde olduğu gibi INSPARK birinci olurken onu sırasıyla; Farmazon, 4PLAY, Waytosay, Vector, Narcade Grohe ve Technogym takip etti.

50-99 çalışan kategorisinde Udemy tekrar zirvede.

Bu kategoride de birincilik sırası geçtiğimiz yıla göre Udemy’de kalarak değişiklik göstermedi. Udemy’i sırasıyla Aktoy, Magna Gümrük, Sysmex, SC Johnson Wax, Medianova, PEAKUP, Deriş, Enrich Aklease, Kolektif House, Yavuz & Uyanık Hukuk Bürosu, Porte ve Demsay takip etti. 

100-249 kategorisine birincilikte Viessmann yerini aldı.

Viessmann’ın birinciliği üstlendiği bu kategoride onu sırasıyla; Tumaş, Doğuş Holding, Sepaş, Adecco, Adcolony, Aydem Enerji, Amgen İlaç, Galata Taşımacılık, Arzum, Servier, Archtitecht, Seluz Kimya, Zer ve Apsiyon takip etti.

250-499 çalışan kategorisinde zirve Magna Seating’in oldu.

Bu kategoride geçtiğimiz yılın 250-500 kategorisinin zirvesinde yer alan Magna Seating’in birinciliğini sürdürdüğünü görüyoruz. Gittigidiyor, Novartis, AbbVie, AstraZeneca, Organik Kimya, Aydem Elektrik Perakende, Elsan Elektrik, Esbaş, SabancıDx, Toksan, Tetra Pak, TAV Technologies, Danone Türkiye Sütlü Ürünler, Linde, GDZ Enerji, Procat ve Turknet bu kategorinin listesinin devamında yer aldı.

500-999 çalışan kategorisinde Magna Exteriors & Magna Mirrors birinci sırada.

500-999 çalışan kategorisine geldiğimizde Magna Exteriors & Magna Mirrors, zirvede yer alırken listenin devamında DHL Express, sahibinden.com, Aydem Yenilenebilir Enerji, Gediz Elektrik Perakende ve Kone onu takip etti.

1.000-4.999 çalışan kategorisinde Hilton zirvede.

Geçtiğimiz yılın 2.000-5.000 çalışan kategorisinde yine zirvede yer alan Hilton, bu yıl yenilenen 1.000-4.999 çalışan kategorisinde yine zirvedeki yerini korudu. Hilton’u takip eden şirketler sırasıyla; Albaraka Türk, Penti, Anadolu Sigorta ve Yatağan Termik Santral oldu.

Kuveyt Türk, 5.000+ çalışan kategorisinde birincilikteki yerini korudu.

5.000+ çalışan bazlı son kategoriye geldiğimizde ise zirvedeki konumunu sürdüren Kuveyt Türk’ü sırasıyla Teleperformance ve AssisTT takip etti.

İlginizi çekebilir: Günümüz Girişimci Ve Milyarderlerin Çocuklukları Nasıldı?

Üniversite eğitimine Yıldız Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde devam etmektedir. Yer aldığı öğrenci kulübünde çeşitli projelerin düzenlenmesinde rol almıştır. 2019 yılından beri Youthall ekibinde yer almaktadır.

Bir yanıt yazın