Şubat Ayı Bitmeden Mutlaka Yakalaman Gereken Kariyer Fırsatları

Bahar dönemi başlamadan hemen önce alanında öncü pek çok firmanın iş ya da staj imkanlarını yakalayabileceğini biliyorsun! İşte senin için başvuru tarihleri geçmeden Youthall üzerinden başvurman gereken kariyer fırsatları!

Turkcell – GNÇYTNK 2021

GNÇYTNK bir staj programı değil. Ülkemizin en parlak gençlerine Turkcell’de tam zamanlı çalışma fırsatı sunan, onları en prestijli eğitim programlarıyla, sosyal ve kültürel aktivitelerle geleceğin Turkcell’ini oluşturmaya hazırlayan, dopdolu bir kariyer yolculuğu. 1 Mart tarihine kadar başvurunu bu link üzerinden gerçekleştirebilir, Turkcell’in bir parçası olmaya aday olabilirsin!

Kastamonu Entegre – TalenTree Gelişim Yolculuğu

1969 yılında ağaç bazlı panel sektöründe üretime başlayan Kastamonu Entegre, Hayat Holding’in iki lokomotif şirketinden biri olarak Türkiye’de lider, Avrupa’da 4. dünyada ise 6. sırada yer alan küresel bir güç haline gelmiştir. Program sonrası uzun dönem staj, part time veya full time iş fırsatı kazanmak ve merkez ofis veya 6 farklı lokasyondan birini seçme şansı yakalamak istersen hemen bu 2 aylık yolculuğun bir parçası olmak için bu link üzerinden başvurabilirsin.

Hayat Kimya – Hayat’ı Keşfet Staj Programı

Dinamik ve global olarak daima büyüyen bir firma olan Hayat Kimya, Hayat’ı Keşfet Staj Programı ile FMCG sektöründe bir kariyer fırsatı sunuyor! Gerçek bir projeyi hayata geçireceğin 2 aylık bir yaz stajı deneyimi seni bekliyor. 6 Mart’a kadar başvurunu bu link üzerinden tamamlayarak muhteşem bir yaz stajı yakalayabilir, Hayat Kimya’nın çalışma kültürünü deneyimleme fırsatı bulabilirsin.

Kale – Kalegends 2021

Kale Grubu’nun yeni nesil liderlerini yetiştirmek amacıyla genç yeteneklere ulaşan, onları yakından tanıyan ve uzun vadeli gelişim programları ile destekleyerek profesyonel iş hayatına hazırlayan bir genç yetenek programı Kalegends 2021 ile Kale’nin efsanelerinden biri olmak için 31 Mart’a kadar link üzerinden başvurunu tamamlamayı sakın kaçırma!

Oyak Renault – ORVILLE SUMMER’21 Staj Programları

ORVILLE Summer kapsamında otomotiv sektörünü; alanında uzman isimlerden öğrenme fırsatları, kişisel gelişim atölyeleri, ekip çalışmaları, dijital dönüşüm projeleri, koçluk programları ve bol bol eğlence bu yaz da bizleri bekliyor. 4 haftalık kısa dönem yaz stajı ve 10-12 haftalık proje bazlı uzun dönem yaz stajı fırsatı için sen de hemen link üzerinden 19 Mart’a kadar başvurunu tamamla!

TEB – TEB Bilgi Teknolojileri Genç Yetenekler Arıyor

Teknoloji hayatının en vazgeçilmeziyse ve bilgi teknolojileri alanında Yazılım, İş Analistliği, Altyapı, Bilgi Güvenliği, Yapay Zeka/Veri Bilimi departmanlarında kariyer yapmak istiyorsan bu ilan tam da sana göre! İlanda yer alan ilgili bölümlerin yeni mezunlarından biriysen 5 Mart’a kadar başvurunu link üzerinden tamamlayarak bu fırsatı kaçırma!

Youthall’u takip et, iş ve staj imkanlarını kaçırma!

İlgini çekebilir: Çalışırken İçsel Motivasyonu Korumak İçin 8 İpucu

Üniversite eğitimine Yıldız Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde devam etmektedir. Yer aldığı öğrenci kulübünde çeşitli projelerin düzenlenmesinde rol almıştır. 2019 yılından beri Youthall ekibinde yer almaktadır.

Bir yanıt yazın