[Staj Duyurusu] T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Staj Başvuru

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez teşkilatında, Temmuz-Ağustos-Eylül aylarında (1. Dönem) mesleki ve teknik orta öğretim kurumları öğrencilerinden zorunlu mesleki eğitim veya yaz dönemi stajı bulunan öğrenciler ile üniversitelerin ve yüksek okulların son sınıf öğrencileri ve ara sınıf öğrencilerinden staj zorunluluğu olan öğrenciler staj yapabileceklerdir.

T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez teşkilatında staj yapmak isteyen öğrencilerin,  Staj Başvuru Formuna okuldan alacakları öğrenci belgesi ve not dökümünü (transkript) ekleyerek,  01 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla iletmeleri gerekmektedir. Stajı zorunlu olan öğrenciler, okuldan aldıkları staj zorunluluğunu ve staj sürelerini belirten belgeyi başvuru formuna eklemek zorundadır. Belgelerin eksik düzenlenmesi durumunda başvurular geçerli sayılmayacaktır.


Başvurular Staj Kabul ve Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilecek ve başvurusu kabul edilen öğrencilerden aşağıdaki belgeler istenecektir.
a) Staj dosyası (Sadece stajı zorunlu olan öğrenciler için)
b) Adli sicil belgesi
c) Nüfus cüzdanı sureti
d) 2 adet fotoğraf (vesikalık)

Staj Başvuru Formu’na buradan ulaşabilirsiniz.

Senin de İlgini Çekebilir: Popüler İşveren Markası Trendleri 2020

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma.

 

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.