Online İçerik Yazarlığı Programı Nedir? Neden Katılmalısın?

Online İçerik Yazarlığı Programı; Youthall’un üniversite öğrencileri için düzenlediği, ilgilerini çeken konular hakkında yazmaları için fırsat tanıyıp hazırlanan içeriklerle seslerini duyurmaya yardımcı olan ve içerik yazma-yayımlama sürecini deneyimleme fırsatı sunan bir programdır.

Program süresince okumayı, yazmayı ve araştırmayı seven ekip arkadaşlarınla haftalık toplantılarda hazırlanacak içeriklerin planlamasını yapmak, SEO eğitimi alarak SEO uyumlu makale yazmayı öğrenmek ve gündemi takip ederek belirli konular hakkında ekiple birlikte çalışarak ortak konularda içerik üretme şansı elde edeceksin. 

Türkiye’nin her köşesinden üniversite öğrencilerine ve iş hayatına yeni atılmış genç profesyonellere ilham olan içeriklerimizin mimarlarından biri de sen olmak ister misin? Cevabın evetse bu yıl beşinci kez gerçekleştireceğimiz “Online İçerik Yazarlığı” programında  yer almak için sen de hemen başvur!

Youthall İçerik Yazarlığı Programı’na Neden Katılmalısın?

Özgün ve nitelikli içerik yazma süreçlerine hakim olacağın ve Türkiye’nin her yerinden seçilen ekip arkadaşlarınla birlikte inanılmaz bir network ortamı oluşturacağın; haftalar geçtikçe hem kendi gelişimini hem de ekip arkadaşlarının gelişimini gözlemleyebileceğin bu programa neden mi katılmalısın?

Bir önceki dönem mezunlarımız senin için yanıtladı. Hep birlikte bakalım!


Youthall İçerik Yazarlığı Programı, kendi ilgi alanlarımda araştırmalar yaparken bir markanın, bir ortak yayının sesini ve üslubunu takınıp ilgi çekici içerikler üretme deneyimini bana kazandırdı. Yeni başlayanlara yönelik diğer pek çok programın aksine Youthall’da içerik planlaması fazlasıyla düzenli ve stratejik yapıldığı için profesyonel bir içerik yayın ortamında çalışmak nasıldır yakından tanık oldum.”


“Youthall Online İçerik Yazarlığı Programı bana içerik hazırlamanın eğlenceli ama bir o kadar da kompleks yapısını öğretti. İçerik hazırlarken yalnızca hakim olduğumuz konulardan değil aynı zamanda gündemin popüler konularını dikkate almanın hem yazar hem de okur açısından içeriği daha faydalı bir hale getirebileceğini fark ettim. Elbette içerik üreticilerinin her konuda derin bir bilgi birikimine sahip olması mümkün değil ancak ekipteki destekleyici ortam sayesinde en anlaşılmaz görünen konularda bile yararlı içerikler hazırlayıp okuyucu ile paylaşmak kişisel olarak son derece gurur verici.”


Youthall İçerik Yazarlığı Programı, kendi konfor alanının içerisinde ilgili olduğun alanlarla ilişkili olarak önceden belirlemiş olduğun konu başlıklarında nitelikli ve bilgilendirici içerikler oluşturmanı sağlayan bir program. Böylece içerikleri oluştururken varolan bilgilerini pekiştiriyor olmanın yanı sıra bildiklerini aktarmanı ve farklı kesimlere merak uyandırarak sesini duyurmanı sağlıyor.”


“Youthall ailesinin bir parçası olmak, yazarlık yeteneklerimi geliştirmeme çok yardımcı oldu. Yazarlık sürecimde hem bireysel hem de takım arkadaşlarımla kaliteli içerikler hazırladım. Benim için çok keyifli ve öğretici bir deneyimdi.”


“Youthall Online İçerik Programı dahilinde kendi ilgimi çeken konular üzerine yazma fırsatı bulabildiğim için çok sevinçliyim. Program süresince sesimizin duyulduğunu ve içeriklerimizin önemsendiği hissetmek aldığım en büyük hediyelerden biri oldu. Youthall, gençlere hitap eden ve yine gençler ile büyüyen bir marka olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.”


“İçerik programın bana sunduğu en iyi şey network. Çok güzel işlerle uğraşan ve kendini her daim geliştiren akranlarımla tanışmak harikaydı. Hem üretmek hem de ürettiğimiz yazıların yayınlanıp birçok kişi tarafından okunması çok keyifliydi.”


Youthall İçerik Yazarlığı Programı bana en başta bir takımın parçası olmayı öğretti. Yazdığımız yazılardan sonra değerli koordinatörlerimiz ile birlikte çok verimli fikir alışverişlerinde bulunduk. Bu sayede problem çözme ve iletişim yeteneklerime de yüksek seviyede bir katkısı oldu. Bu programda ben sadece içerik yazmayı değil aynı zamanda bir iş ortamının nasıl işlediğini kavramış oldum.”


Youthall ile “Online İçerik Yazarlığı Programı”na başlamadan çok önce tanışmıştım. İçerik yazarlığı programının başvuru ilanını  gördüğümde şansımı denemek istedim. Eğlenceli birkaç süreçten sonra Youthall ekibini tanıma şansı yakaladım! Online İçerik Yazarlığı Programı; yazmayı, okumayı sevenler ve kendini geliştirmek isteyenler için müthiş bir fırsat. Yazdıklarım birçok insana ulaşsın ve okunsun diyorsan bu programı kaçırmamalısın!”


“Youthall Online İçerik Programı sayesinde yazılarımın bir platformda okunduğunu görmek benim için çok güzel bir deneyimdi. Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve bölümlerinden ekip arkadaşlarım olması, yeni konular ve ilgi alanları hakkında fikir sahibi olmamı sağladı. Youthall içerik ekibine ve okuyucularımıza bu eğlenceli süreç için teşekkür ederim.”

Bir yanıt yazın