Netflix, Türkiye’de İş İlanı Yayınladı!

Hepimizin severek takip ettiği, dünyanın en çok kullanılan dijital yayın platformu Netflix; son dönemde dünyanın dört bir yanından iş ilanları yayınlamaktaydı. Bu sabah gözümüze çarpan ise bu ilanlar arasında yer alan “İstanbul, Türkiye” konumlu ilan oldu! Sevdiğimiz oyuncularla bizi buluşturan, son dönemde izlediğimiz “Netflix Türkiye” yapımı imzalı dizi ve filmlerin ardından gelen bu haber, Netflix Türkiye’de kariyer fırsatı yakalamak isteyen adayların oldukça ilgisini çekmişe benziyor!

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Türkiye’de ofis açmak istediklerini “Muhteşem bir şehir olan İstanbul’da ofis açacak olmak bizi gururlandırıyor. Türkiye’ye yönelik bağlılığımızı net bir şekilde ortaya koyan bu karar, dünyanın dört bir yanında keyifle izlenecek daha fazla Türk yapımı üretmemize katkı sağlayacak. Türkiye’deki 3 milyonu aşkın üyemize ve tüm paydaşlarımıza destekleri için teşekkür ederiz.” sözleriyle duyuran şirket, bu çalışmaları için faaliyetlerini resmen başlatmış durumda.

Peki, ilanın içeriğinde neler yer alıyor?

Netflix Jobs ve Netflix’in resmi LinkedIn hesabından yayınlanan ilana göre aranan adayda pek çok nitelik aranıyor. Netflix, ekibine katılacak yöneticinin göreviyle ilgili olarak ise “Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki genişlememizi desteklemek için deneyimli bir yönetici arıyoruz. EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) Kurumsal Gayrimenkul, İşyeri ve Güvenlik ekibinin bir parçası olacak kişi, İstanbul’daki ofisin yönetiminde kilit bir rol oynayacak” açıklamasına yer verdi. Bu sabah yayınlanan ilanda en göze çarpan detay ise benzer bir pozisyonda 5 yıllık deneyimin beklenmesi. 

Netflix’e katılmak için oldukça heyecan verici olarak tanımlanan bu ilanda adayların; kendini motive eden ve proaktif, karar verici, sorun çözme becerilerine sahip, hızlı tempoya ve yaratıcı bir ortama ayak uydurabilir olması beklenenler arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz haftalarda LinkedIn de benzer haberi duyurmuştu!

LinkedIn tarafından 15 Ocak’ta gelen açıklamaya göre Linkedin de Türkiye’de temsilci atayacağını belirtmişti. YouTube ve TikTok’un ardından bu kararı alan global kariyer platformu, belki de ilerleyen zamanda açılacak Türkiye ofisinin temellerini bu şekilde atıyor diyebiliriz. 

Yeni çalışanları, yeni iş yerlerinde karşılamaya ve kabul etmeye yardımcı olmakla ilgili maddeden anladığımız üzere yakın zamanda Netflix İstanbul ofisi için daha fazla ilan göreceğiz gibi duruyor!

“Workplace Manager, Istanbul” isimli ilanı görüntülemek ve başvuru oluşturmak için linki ziyaret edebilir, Netflix Türkiye’de yer alma fırsatı yakalayarak Netflix’in resmen bir parçası olabilirsiniz!

Üniversite eğitimine Yıldız Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde devam etmektedir. Yer aldığı öğrenci kulübünde çeşitli projelerin düzenlenmesinde rol almıştır. 2019 yılından beri Youthall ekibinde yer almaktadır.

Bir yanıt yazın