Kışın Asosyallikten Kurtulmak İsteyenler İçin Yapılacak Aktiviteler

Soğuk kış ayları geldi, havalar soğumaya başladı diye tüm vaktinizi evde geçirmenize gerek yok. Kış mevsiminde sizi asosyallikten kurtaracak aynı zamanda da uygun fiyatlı aktiviteleri gelin hep beraber inceleyelim.

1- Kış mevsiminde evde durmak yerine yapılacak en iyi aktivite sinemaya gitmektir. En güzel filmler vizyona girmek için kış mevsimini bekler sanki. Kışın gelmesiyle vizyona giren yeni ve birbirinden güzel filmleri takip etmek bile zor hale gelir. Henüz öğrenci iken ve indirimli fiyatlardan da yararlanabiliyorken bu fırsatı değerlendirmek gerekir. İsterseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza vizyona giren filmlerin tadını çıkarabilirsiniz. Film arasında da sıcacık patlamış mısırınızı almayı unutmayın.

2- Öğrenciler için organize edilmiş oldukça uygun fiyatlı günübirlik gezilere katılarak hem yeni yerler görebilir hem de sevdiklerinizle beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu sayede sabah erken saatlerden gün sonuna kadar sizin için planlanmış gezi kapsamında dolu dolu bir gün geçirebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

3- Karın yağmaya başlamasıyla kendinizi dışarı atarak kar yağışının keyfini çıkarabilirsiniz. İsterseniz arkadaşlarınızla karın olmazsa olmazı kartopu savaşı veya kardan adam yapabilirsiniz. İsterseniz de tek başınıza sevdiğiniz bir müzik eşliğinde dinlendirici bir yürüyüş yapabilirsiniz .

4-Kış denildiğinde ilk olarak akla kayak yapmak gelir. Üstelik bunun için artık yüksek paralar vererek çok uzağa gitmenize de gerek yok. Şehrinizde bulunan buz pateni pistlerine giderek küçük çapta da olsa kaymanın  keyfini çıkarabilirsiniz. Sadece düşüp bir yerinizi kırmamaya dikkat edin 🙂

5- Kışın gelmesiyle sayıca artan şehrinizde yapılan etkinlikleri ve açılan fuarları ziyaret ederek vaktinizi değerlendirebilirsiniz. Kitap fuarından, kahve tadım günlerine kadar birçok farklı konseptli  ilginizi çeken etkinliklere giderek sevdiklerinizle beraber güzel bir gün geçirebilirsiniz .

6-Canınız dışarıya çıkmak istemiyorsa vaktinizi evinizde de keyifli bir şekilde geçirmeniz mümkün. Sıcak battaniyenizin altında kahvenizi yudumlarken bir yandan da kitabınızı okuyabilirsiniz. Üstelik dışarıda da kar yağıyorsa cam kenarının önünde kar yağışını izlerken vaktinizin nasıl geçtiğini dahi anlamayacaksınız.

Kışın yapılabilecek en iyi aktiviteleri sizin için listeledik. Oldukça uygun ve eğlenceli aktivitelerle güzel bir kış geçirmeniz dileğiyle..

İlgini Çekebilir: Dünyadaki En İyi İnsan Kaynakları MBA Programları

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma.

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.