Haftanın En İyi Kariyer Etkinlikleri

Kariyer etkinliklerine katılmanın faydalarından geçtiğimiz günlerde bahsetmiştik. Sizler için katılabileceğiniz bu haftanın en iyi kariyer etkinliklerini listeledik!


Girişimciler İçin Yeni Medya

İstanbul Gelişim Üniversitesi İletişim İnovasyon Kulübü tarafından düzenlenen “Girişimciler İçin Yeni Medya“, Branding Türkiyenin etkinlik odaklı alt markası Branding Türkiye Etkinlik, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde “Girişimciler İçin Yeni Medya” temalı etkinlikle girişimcilerin yeni medya araçlarına (sosyal medya, içerik pazarlama, dijital pazarlama) ve yeni medya kavramlarına hakim olmasını sağlamak misyonuyla 21 Mart 2019’da, potansiyel birer girişimci olan üniversite öğrencilerine yönelik bir konferans ve panel gerçekleştirecektir.


Réunion’19 Kariyer Günleri

Galatasaray Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından düzenlenen “Réunion’19 Kariyer Günleri“, 21-22-23 Mart tarihlerinde bu yıl 5.si gerçekleşecek. Réunion etkinliğinde Türkiye’nin en tanınan şirketlerinin üst düzey yöneticileriyle tanışıp onların deneyimlerinden faydalanmak ister misin? Aynı zamanda mülakat simülasyonuna katılarak bir tecrübe edinebilir,mezunlarımızla ve tanınan isimlerle yapacağımız söyleşilerle hem öğrenirken hem hayatına güzel bir anı katabilirsin.


G.E.N.3

IEEE Gebze Teknik Üniversitesi tarafından bu yıl 3.sü gerçekleşecek olan “G.E.N.3” 23-24 Mart tarihlerinde Gebze Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşecektir. Türkiye’nin farklı üniversitelerinde öğrenim gören Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyomühendislik, Kimya Mühendisliği ve Biyomedikal mühendisliği ile ilgili alanlarda çalışmak isteyen öğrencilerle, konusunda uzman bilim insanlarını bir araya getirerek hem sosyal hem bilimsel bir paylaşım ortamı yaratmayı şansı edinebilirsin. Etkinlikte çeşitli disiplinlerden eğitimcileri, bilim insanlarını, mühendisleri ve hekimleri bir araya getiren bir platform sunup kişiye Network sağlamada yardımcı olurken, günümüzde tartışılan ve merak edilen en güncel bilimsel konular hakkında da katılımcıların bilgilenmesi sağlanır.


Talk to Millions

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen “Talk to Millions” 23 Mart tarihinde MTA’da gerçekleşecek. Talk to Millions, dünyadaki dijitalleşme sonucunda bir iş sahası haline gelen sosyal medyada girişimcilik örneği sergileyen Fırat Sobutay, Serdar Aksu, Uras Benlioğlu, Duygu Özaslan, WhyShy ekibi, Saniye Anne olarak bilinen Saniye Karataş, Enis Kirazoğlu, sosyal medyanın PintiPanda’sı Tuna Akşen, Burak Şahin gibi isimlerin bu alanda çalışmaya nasıl başladıklarını ve nasıl ilerlediklerini anlatacakları bir etkinliktir.


MEDCON19

IEEE Ankara Üniversitesi tarafından düzenlenen “MEDCON19” 20-21 Mart tarihlerinde Ankara Üniversitesi’nde gerçekleşecek.  Ülkemizin çok değerli akademisyen ve bilim adamlarının, kamu üst düzey yöneticilerinin,  sağlık endüstrisinde söz sahibi olan firma yetkililerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve  ülkemizin geleceği öğrencilerin  katılımı ile bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan konferans ve bilgi kaynağıdır.

Gebze Teknik Üniversitesi, Employer Branding Team Member @Youthall , IEEE GTÜ