Haftanın En İyi Kariyer Etkinlikleri

Kariyer etkinliklerine katılmanın faydalarından geçtiğimiz günlerde bahsetmiştik. Sizler için katılabileceğiniz bu haftanın en iyi kariyer etkinliklerini listeledik!


14. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi

Uludağ Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından düzenlenen “14. PBYSK”11-13 Mart tarihlerinde Uludağ Üniversitesi’nde gerçekleşecek.


Bahar Söyleşileri

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Kültür Kulübü Kişisel Gelişim Topluluğu tarafından düzenlenen “Bahar Söyleşileri“12 Mart tarihinde İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleşecek.


Women in Power

IEEE TÜRKİYE PES etkinliği olan ve IEEE İTÜ PES olarak ülkemizde 2.sini düzenlenen “Women in Power”, 16 Mart tarihinde İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde karşınızda olacak.


11. Kariyer Günleri ve Staj Fuarı’19

IEEE Çukurova Üniversitesi’nin düzenlediği 11. Kariyer Günleri ve Staj Fuarı, her sene 12 sektörden 20’ye yakın üst düzey yönetici seviyesinde konuşmacının katılımı ile 3 gün boyunca devam eden konferanslar ile konaklamalı olarak gerçekleşmektedir. 12-14 Mart tarihlerinde Çukurova Üniversitesi’nde gerçekleşecektir.


8.Uluslararası Civil İstanbul Mühendislik Konferansları

Yıldız Teknik Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından bu yıl 8.si düzenlenecek olan “Uluslararası Civil İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Konferansları” inşaat ve mimarlık sektörünün önde gelen firmalarını, yöneticilerini ve akademisyenlerini 12-13-14 Mart tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde öğrencilerle buluşturacak.


RÜZGAR GÜNLERİ ’19

Yıldız Teknik Üniversite’si Rüzgar Enerjisi Kulübü’nün düzenlediği “Rüzgar Günleri” Etkinliği’nin 8.si 12-13 Mart tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü’nde bulunan Oditoryum’da düzenlenecek.


Pixery Mülakat Günü

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından 13 Mart, Çarşamba günü BÜMED Toplantı Salonlarında düzenlenecek olan “Pixery Mülakat Günü’e“, tüm üniversitelerden katılmak isteyen 3 ve 4. Sınıf veya mezun olacak adaylarla tanışmak üzere bekliyorlar.


21. Ulusal Kalite Günleri

Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından düzenlenen 21. Ulusal Kalite Günleri, inovasyonu interaktiviteyle buluşturmak için 14-15 Mart tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nde sizleri bekliyor.


University4Society – Yarı Finali

15-16-17 Mart tarihinde Hacettepe Teknokent’te Dream&Act ekibi tarafından düzenlenecek olan, toplumun günlük hayatında karşılaştığı sorunlara teknoloji tabanlı çözümler getirebilme gayesiyle, bu sorunlara çözüm olabilecek fikirleri olan, farklılık ve farkındalık yaratmayı hedefleyen yazılımcı, tasarımcı ve iş geliştiricileri bir araya getiren 48 saatlik bir iş fikri hızlandırma maratonu.


Boğaziçi Yönetim ve Liderlik Zirvesi 2019

Boğaziçi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Boğaziçi Yönetim ve Liderlik Zirvesi, üniversite öğrencilerini çeşitli sektörlerin liderleriyle buluşturuyor. Kulübümüz her zamanki öncü kimliğiyle, yarının liderlerini bugünün liderleriyle buluşturuyor. Yılın en iddialı zirvelerinden olan Boğaziçi Yönetim ve Liderlik Zirvesi 16-17 Mart’ta Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Albert Long Hall’de.


TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü

TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü, bu sene 16 Mart 2019 tarihinde Yeditepe Üniversitesi’nde düzenlenecek. Beşinci yılını kutlayan etkinlikte öğrenciler kurum temsilcileriyle birebir görüşme, iş ve staj başvurusu yapma imkanı da bulacak 100 üniversiteli genç kadın ulaşım ve konaklama bursuyla Anadolu dan etkinliğe katılma fırsatını yakalayacak.

Gebze Teknik Üniversitesi, Employer Branding Team Member @Youthall , IEEE GTÜ