Eylül Ayının En İyi Kariyer Fırsatları

Şirketler, birbirinden farklı staj programları ile ilanlarını çoktan yayınladılar. Sen de kendini geliştirip, deneyim kazanmak için staj yapmayı planlıyor ve stajyer arayan şirketlerle buluşmak istiyorsan Türkiye’nin en iyi şirketlerinin güncel kariyer fırsatlarını derlediğimiz bu içeriğimize göz atabilirsin. Hadi gel, sana en uygun stajı bulalım!

Acıbadem Management Trainee – Team Next

Acıbadem Sağlık Grubu’nda sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyenler, geleceğin liderlerini yetiştirmek için tasarlanan yetenek yönetimi kategorisinde CUBIC (The Corporate University Best-in-Class) tarafından ödüllendirilen Yöneticilik Eğitim Programı’na hak kazanabilirler.

Başvurmak için hemen tıklayın!

Unutma, son başvuru tarihi: 31 Ekim.


CarrefourSA – Kariyere Log-In

Üniversitelerin Mühendislik, İşletme, İktisat, İstatistik ve Metematik lisans bölümlerinden mezunsan ya da yüksek lisans öğrencisi/mezunu isen ve perakende sektöründe kariyer yapmayı planlıyorsan bu ilan tam sana göre. 

Eğer sen de yeni neslin lideri olmak için gereken katılımcı ve sürekli gelişme ruhuna sahip olduğunu düşünüyorsan hemen başvur!

Son başvuru tarihi: 23 Eylül.


FLO – Geleceğe İz Yetenek Programı

Geleceğe İz Genç Yetenek Programı kapsamında; CRM, Performans ve Dijital Pazarlama, Yurtiçi ve Yurt Dışı E-Ticaret, Müşteri Deneyimi, Süreç ve İş Geliştirme vb. departmanlarda çalışabilir; hem mesleki hem de kişisel gelişimine katkı sağlayabilirsin. 

Perakende sektörünün hızlı ve dinamik dünyasını keşfetmek için hemen başvur!

Unutma, son başvuru tarihi: 7 Ekim.


Intertech – StartTech 

Çevik dönüşüm yolculuğunu yakından takip etmek, Agile ve dönüşüm süreçlerini uzmanlarından öğrenmek, farklı ve çok kapsamlı projelere dahil olmak ister misin? Cevabın evet ise StartTech Programı tam sana göre!

Teknoloji kariyerine güçlü bir başlangıç yapmaya hazırsan hemen başvur!


Kuveyt Türk KAŞİF 2022 

Kişisel gelişimine önem veren, finans ve ekonomi alanlarına ilgi duyan ve Katılım Bankacılığını keşfetmek isteyen üniversite 4. sınıf öğrencisiysen bu program senin için dizayn edilmiş. 

Programı başarı ile tamamlayan kişilere mezuniyet sonrasında Kuveyt Türk MT programında veya diğer işe alım süreçlerinde öncelik tanınacağını unutma, hemen başvurunu tamamla!

Son başvuru tarihi: 23 Ekim.


SabancıDx – Dxperience Internship Programme 

Daha güçlü liderlik, organizasyon, iletişim ve zaman yönetimi becerilerini geliştirmek ve birden fazla departmanı deneyimlemek istiyorsan SabancıDx Programı doğru adres. 

Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük etmek ve yazılımın gücüyle dünyaya açılma vizyonuyla hareket eden bir kuruluşta kariyerinize adım atmak için hemen başvur!

Unutma, son başvuru tarihi: 2 Ekim.


Vodafone Long Term Internship’23

Geleceğini inşa etmek için atman gereken ilk adımda teknoloji alanının önde gelen şirketlerinden birinde yer almak ve teknoloji yaratmak istiyorsan bu programda aradığın her şey var. 

Hem Vodafone dünyasını keşfetmek hem de çalışma hayatına büyük bir artıyla başlamak için Vodafone Uzun Dönem Staj Programı’na başvur!


7 farklı staj ilanını derlediğimiz bu içerik sayesinde staj arayışına katkı sağlamayı umuyor ve kariyer yolculuğunu başlatmak adına attığın adımda Youthall olarak yanında olduğumuzu bilmeni istiyoruz.

İlanlara başvurmak ve detaylı bilgilere ulaşabilmek için içeriğin içerisindeki yönlendirmeleri kullanabilir; “CV” kategorisindeki içeriklerimizden yararlanarak CV’ni oluşturabilir, mülakat aşamasına geçtiğinde ne yapacağını düşünüyorsan da “Mülakat” kategorisine göz atarak kendini hazır hissedebilirsin. Son olarak, güncel ilan ve etkinliklerimizi kaçırmamak için de Youthall Instagram hesabını takipte kalabilirsin!

Bir yanıt yazın