Eczacıbaşı Kariyer Test Sürüşü Staj Programı

Şirketlerin büyük operasyonlarını yönetebilmek için oluşturduğu ve her biri kendi alanında uzman farklı departmanları vardır. Bu departmanlardan hangisinin size en uygun olduğuna karar vermek özellikle bu konuda daha önce tecrübesi olmamış öğrenciler için oldukça zorlu olabilir. İş hayatını deneyimleyeceğiniz bir staj programı ile hem hangi fonksiyonda kariyer hayatına devam etmek istediğine karar verebilir hem de kendini daha çok geliştirme fırsatı yakalayabilirsin.

İşe alım odaklı proje staj programı Kariyer Test Sürüşü (KTS) dokuzuncu yılında ‘’Staj Wars – Senin Hikayen’’ konsepti ile yeni pilotlarını arıyor!

Geçtiğimiz sene 10.000’in üzerinde başvuru alan Kariyer Test Sürüşü’ne bu sene katılacak pilotlar Eczacıbaşı kuruluşlarında, ar-ge, bilgi teknolojileri, finans, insan kaynakları, iş geliştirme, kalite, pazarlama, satış, tedarik zinciri ve üretim fonksiyonlarından kendi tercih ettikleri fonksiyonda yaz döneminde en az iki ay tam zamanlı staj yapma fırsatı buluyorlar.

Pilotlar bir yandan mentorlarının ve copilot’larının desteğiyle tam zamanlı olarak gerçek iş projeleri üzerinde çalışırken, bir yandan da kişisel gelişim amaçlı eğitimler alıyorlar.

Staj dönemini başarıyla tamamlayan KTS pilotları, grup başkanları, genel müdürler ve ilgili fonksiyon yöneticileri ve İnsan Kaynakları yöneticilerinin bir araya geldiği toplantıda projelerini sunma fırsatı elde ediyorlar. Aynı zamanda süreci başarı ile tamamlayan pilotlar, Eczacıbaşı Topluluğu işe alım sürecinde öncelikli olarak değerlendiriliyorlar. Eczacıbaşı Topluluğu’nun başvuruları devam eden “Kariyer Test Sürüşü” programı tam olarak böyle bir ihtiyaca cevap vermek için dizayn edilmiş.

Hemen başvur! Unutma! Kariyerinde Yönetmen de Başrol Oyuncusu da Sensin! 

 

Youthall Fanatiği/Marmara İngilizce İktisat '18/Endeavor Fellow /Economics Club