Online Kariyer Etkinliklerine Katılman İçin 4 Harika Neden

2020’nin sonuna yaklaşırken bize neredeyse bir sürpriz gibi gelen yüksek dozda dijital yaşadığımız bu dünyada, yeniden evde olmaya başladığımız önümüzdeki tedbirli süreçte yapılacak en doğru şey kendimize iyi gelen şeyleri yapmaya devam etmektir. Günümüzde dijital etkinlikler sayıca artsa da şu an bu tarz etkinlikler kaçınılmaz hale geldi. Kalabalık ortamlarda bulunmak bir yana dışarı bile çıkışımızı kısıtladığımız bu dönemde elimizdeki telefonlar ya da bilgisayarlarla koltuğumuzdan bile birçok şeye katılabiliriz. Bu imkanı sağlayan dijital etkinlikler ve dijital etkinliklere katılmanın avantajları neler, gelin birlikte inceleyelim!

Üstelik yazının sonunda sizin için harika iki etkinlik önerimiz var!

Kendine Zaman Ayır!

Uzaktan çalışmaktan zevk alıyor, evden dijitalleşen dünyanın tadını çıkarıyor olabilirsin. Durumun belirsizliği sebebiyle içten içe umutsuzluğa kapılman da gayet olası! Havanı değiştirmek ve kendin için bir şeyler yapmak, sana hiç olmadığı kadar iyi gelecek. Kariyer yolculuğun için ayırdığın 1 saatin bile neleri değiştirdiğini görmek için güzel fırsatların var!


Networking Kur!

İstediğin iletişim ağını evden elde etmen de mümkün. Kariyer yolculuklarına tanık olmak istediğin pek çok isimle etkinlikler sayesinde konferans yapabilir, mesajlaşabilir ya da onların canlı yayınlarını izleyebilirsin. Hem havanı değiştirip hem de yeni insanlarla dijital ortamda da olsa tanışabileceğin bu tarz etkinliklerde kariyerine dair önemli ipuçları da yakalayabileceksin!


Yeni Sektörleri Tanı!

Normal düzende gitmeyi tercih etmeyeceğin sektörlerle ilgili etkinliklere eğer şart aranmıyorsa bir şans verme fırsatına sahipsin. Hobi olarak bir sektöre girmeye hevesliysen ama gidip ilgili etkinliklerde bulunmaya vakit ayıramadıysan yine katılmaman için hiçbir sebebin yok. Doğru, hızlı ve net iletişimi de temel aldıkları için orada bir şirket temsilcisiyle iletişim kurabilmen belki de seni yeni mesleğinle tanıştıracak olabilir!


Sertifikalarla CV’ni Zenginleştir!

Fiziksel olarak etkinliklerin gerçekleştirilemediği bu günlerde katılacağın e-sertifikalı dijital etkinliklerle CV’nin boş kalmasını engelleyebilirsin. Üstelik aldığın sertifikaların tarihlerine bakıldığında herkesin evde olduğu bu süreçte boş durmadığını da CV’ni inceleyen profesyonellere kanıtlamış olma imkanı sağlarsın! İlgilendiğin konu başlıklarına dair etkinliklerin LinkedIn’de güncelleme olarak paylaşabileceğin bu sertifikalarıyla “network”ünü genişletebilir ve ağına yetkinliğinin nasıl arttığını aktarabilirsin!


Digital Enginering Career Summit – 3-4 Aralık 2020

Mühendisliğin kalbi bu etkinlikte atacak! Youthall olarak “Digital Engineering Career Summit” ile 3-4 Aralık’ta mühendisliğin ne demek olduğunu, mühendislerin kariyer rotasının nasıl çizildiğini öğrenmen için muhteşem bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin sektörlerinde en başarılı şirketlerinin mühendis yöneticileri ve ekiplerinden motivasyon ve ilham dolu 7’şer oturum ile harika iki gün geçirme fırsatını kaçırmamak için sen de hemen başvur! Üstelik ücretsiz olarak katılabileceğin etkinlik e-sertifikalı!


Digital Career Summit – 10-11 Aralık 2020

Yeniden tedbirler almak zorunda kaldığımız bugünlerde Youthall olarak dördüncü kez “Digital Career Summit” ile 10-11 Aralık’ta en kolay ve eğlenceli yoldan sana iş dünyasının kapılarını aralıyoruz. Türkiye’nin en iyi şirketlerinden yöneticilerin yer alacağı 7’şer oturum ile kurumsal hayata dair başarı, fark yaratmak, motivasyon ve ilham dolu harika iki gün geçirme fırsatını kaçırmamak için sen de hemen başvur! Üstelik ücretsiz olarak katılabileceğin etkinlik e-sertifikalı!

Güncel etkinlikler için hemen link üzerinden başvurunu tamamla, sertifikayı yakala!

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma.

Üniversite eğitimine Yıldız Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde devam etmektedir. Yer aldığı öğrenci kulübünde çeşitli projelerin düzenlenmesinde rol almıştır. 2019 yılından beri Youthall ekibinde yer almaktadır.