2019’da Yeni Mezun Arayan Şirketler

İşte 2019’da yeni mezun alımı yapacak olan şirket listesi!

1. METRO Türkiye

Yeteneklerini geleceğe götürecek benzersiz bir şirket mi arıyorsunuz?METRO POTENTIALS INTERNATIONAL MT‘ adlı Global yönetim kursiyer programımız, organizasyonumuz için gelecekteki liderlerden oluşan bir boru hattı geliştirmeye yardımcı olmak ve yeteneklerin gelişimi için yüksek kaliteli bir ortam sağlamak üzere tasarlanmıştır.


2. Novartis

Novartis’te neler yapabileceğinizi hayal edin. Nerede çalışıyor olursanız olun, en zor sağlık sorunlarından bazılarını çözmeye katkıda bulunabilir, insanların yaşamları üzerinde olağanüstü bir etki yaratabilirsiniz. Kariyerini güçlendirmeye istekliysen, hemen “Novartis Discovery Millennials Program” başvurunu tamamla!


3. Softtech

Mühendislik fakültelerinden yeni mezun olan genç yeteneklerin, Türkiye’nin öncü teknoloji şirketinde tam zamanlı çalışma fırsatı elde ettiği, kodlama ve yazılım geliştirme üzerine odaklanan yetenek programı “Yetenek Kuşağı” sizleri bekliyor!


4. EY

Şirket listesi 4. maddede açık bir kariyer yolculuğu, sürekli gelişme,  muhteşem takım çalışması ve geleceğin ofis ortamını tecrübelerini yaşamak istiyorsan “New Graduate 2019” programına hemen başvur!


5. Deloitte

Deloitte Türkiye olarak Denetim, Vergi ve BPS hizmetlerimiz için bu değerlere sahip Yeni Mezunlarımızı arıyoruz. Deloitte’da Yeni Mezunlar, gelecekteki liderler olacak genç yeteneklerdir. Eğer siz de bu ekibin bir parçası olmak istiyorsanız “New Graduate 2019” programı seni bekliyor!


6. Turkish Airlines

Havacılık sektörünün rekabetçi, hızlı gelişen, eğlenceli dünyasının kapılarını aralayacak, Türk Hava Yolları’nda yeni işine ilk adımı atabilmeni sağlayacak bir yetenek programı “TK TaKe-Off 2019” başvuruları devam ediyor!


7.Kale

Kurulduğu günden bu yana her zaman ilkleri hayata geçiren bir sanayi grubu olarak, Türkiye’nin geleceğinde yeni başarı hikâyeleri yazmak için, bizimle birlikte özgün işler yapmak, ilham verici işlerin içerisinde olmak, milli projelerde görev almak ve potansiyelini ortaya çıkarmak istiyorsan şimdi tam zamanı! “Kalegends” başvurun için seni bekliyor!

İlgini Çekebilir: Dijital Pazarlama Nedir? Dijital Pazarlama Uzmanı Ne İş Yapar?

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma.

Gebze Teknik Üniversitesi, Employer Branding Team Member @Youthall , IEEE GTÜ