Youthall Fırsatlarıyla Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri

Doğru hediyeyi seçmek zor ve uzun bir süreç. Hele ki konu sevgililer günü olunca işler daha da karmaşık bir hal alabiliyor. Bu arayışta size destek olmak ve Youthall’un sunduğu ayrıcalıklardan yararlanabileceğinizi hatırlatmak için promosyon kodları ile alabileceğiniz 6 hediye seçeneğini sizler için derledik. Önerilerimizi okuduktan sonra bahsettiğimiz kodlara ulaşmak için youthall.com’da “Fırsatlar” bölümünü ziyaret etmeyi unutmayın!

1. Muhiku

Son dönemde hediye kutuları oldukça popüler. İlgi alanı ve bütçenize göre seçebileceğiniz yüzlerce çeşit ise muhiku.com’da mevcut. Kahve, fincan, kitap, çiçek, deneme kitleri, atıştırmalıklar gibi geniş bir yelpazede ürün içeren site, hazır hediye kutuları sunmanın yanı sıra kendi kutularınızı oluşturmanıza da olanak sağlıyor. Üstelik, Youthall üyesi olarak web sitesinden yapacağınız 79₺ ve üzeri tüm alışverişlerde %15 indirim kullanabilirsiniz.

2. Bargello

Hafıza ile arasında özel bir ilişki bulunan koku duyusu, yıllar sonra bile en eski hatıraları anımsatır. Durum böyle olunca her zaman kokusuyla sizleri bu güne geri döndürecek bir parfüm almak unutulmaz bir sevgililer günü hediyesi olabilir. 300’den fazla koku alternatifi ile Bargello, doğru parfümü bulmak için kapsamlı bir tercih. e-Bargello.com‘da hediye seçiminizi yaptıktan sonra sepet sayfasına geldiğinizde Youthall’un sağladığı 20₺ indirim kodunu da kullanmayı unutmayın.

3. Bad Bear

Kendine has bir tarz sunan Bad Bear, iddialı sweatshirtleri, renkli bereleri, sıcak tutan montları ile soğuk kış günlerinin vazgeçilmez bir parçası. Doğanın gücünden ve güzelliklerinden ilham alan tasarımları, sıradanlıktan uzak olmaları sebebiyle güzel bir hediye seçeneği. Youthall üyelerinin badbear.com.tr web sitesinden yapacakları alışverişlerde sahip olabileceği %15 promosyon kodu ise bir başka avantaj.

4. Yuvanıkur

Yuvanıkur’da ev eşyalarından çok daha fazlası olduğunu biliyor muydunuz? Moda, kozmetik, organizasyon gibi çeşitli bölümler mevcut. Konseptlere ayrılmış site, hediye seçimini oldukça kolaylaştırıyor. “Sevgililer Günü” başlığı altındaki ürünlere bir göz atıp hediye, çiçek ve çikolata seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Dahası, bu konsepte uygun hazırlanmış süslemeleri satın alarak yapacağınız sürprizi şaşırtıcı bir hale getirebilirsiniz. Youthall üyelerine özel 100₺ indirim kodunu hatırlatmak ise bizim hediyenize küçük bir katkımız olsun.

5. Deniz Butik

Türkiye’nin en büyük kadın giyim butik alışveriş sitesi olan Deniz Butik, hediyenizi seçebileceğiniz bir başka platform önerimiz. Geniş bir ürün kataloğuna sahip olduğu için her tarza uygun seçeneğe sahip. Youthall üyesi olarak sepette %10 indirim kullanıp ister giyim ister aksesuar alışverişi yapabilirsiniz.

6- Görkito

Ünlü içerik üreticisi Görkem Abat’ın markası Görkito ise son hediye önerimiz. Birbirinden renkli makyaj ve cilt bakım ürünleri ile piyasaya çıktığı günden beri oldukça popüler. Eğer bu seneki hediyeniz, Görkito’nun ışıltılı ürünlerinden biri olacaksa Youthall üyelerine özel %20 indirim kuponunu “Fırsatlar” sekmesinden almayı unutmayın!

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma!

Fırsatlar sayfasını ziyaret etmeyi de unutma!

Bir yanıt yazın