Uniguru Programı Nedir? Neden Katılmalısın?

Gönüllü kampüs temsilciliği programı Uniguru, Youthall’un üniversitelerde düzenlediği proje ve etkinliklere katkıda bulunmak ve marka bilinirliğini artırmak üzere farklı üniversitelerden seçilen öğrencilere odaklanan etkileşim odaklı bir programdır.

Program katılımcıları; kampüslerde gerçekleşecek olan zirve, etkinlik, tanıtım ve duyurularda Youthall’u temsil ederler. Bir bakıma, Uniguru’lar Youthall’un kampüslerdeki yüzü ve marka elçisidir de diyebiliriz.

Uniguru Programına Neden Katılmalısın?

Birbirinden farklı etkinlik ve eğitime katılarak kişisel gelişimine katkı sağlayabileceğin bu programa neden katılmalısın, 5 maddede açıkladık. Hadi gel, birlikte bakalım!

1. Farklı Şirketleri Yakından Tanıma Fırsatı Bulacaksın!

İş ortağı olduğumuz şirketlerin farklı etkinliklerine öncelikli katılma şansı yakalayacak; şirket ve fabrika gezileriyle aradığın birçok soruya cevap bulabileceksin.

2. Mentorluk Haftaları İle Gelişimine Katkıda Bulunacaksın!

Her iki haftada bir girişimcilik, insan kaynakları, tedarik zinciri, satış, sürdürülebilirlik ve daha birçok alanda uzman kişilerle online mentorluk konuşmalarına katılabileceksin. 

3. Mülakat Deneyimi ve CV Hazırlama Desteği İle Birlikte İş Hayatına Hazırlanacaksın!

Gerçek bir mülakatta karşına çıkabilecek farklı soruları ve aşamaları deneyimleyebileceğin Mock Interview etkinliklerimizle deneyimine deneyim katarak, iş ortaklarımızın İK profesyonellerinden CV desteği alıp, gerçek mülakat deneyimini geri bildirimlerle şekillendirebileceksin.

4. Üniversitendeki Kariyer Merkezleriyle Youthall Adına İletişim Kuracaksın!

Youthall ve üniversiten arasında bir köprü görevi görebilir ve öğrenci kulüpleriyle iletişimini olduğundan güçlü hale getirebilirsin. Üstelik Youthall adına ürettiğin yaratıcı fikirlerini üniversitende uygulaman için seni destekliyor olacağız!

5. Program Sonunda Çeşitli Hediyeler Seni Bekliyor Olacak!

Katılım belgen ile birlikte Youthall’da staj deneyimi elde etmiş ve başarı belgesi almaya hak kazanmış olacaksın. Üstelik program boyunca aktif olan temsilcilerimizi birbirinden güzel hediyelerin beklediğinden emin olabilirsin. 

Uniguru programında sen de yerini almak istiyorsan 22 Ağustos’a kadar başvurunu tamamlayı unutma!

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma!

Fırsatlar sayfasını ziyaret etmeyi de unutma!

Bir yanıt yazın