TBMM Staj Başvuruları 2019 – Tarih ve Detayları

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) lise ve üniversite öğrencileri için 2019 staj kontenjanları ile başvuru evraklarını yayımladı.

Resmi internet sitesi üzerinden lisans mezunu öğrenciler ve meslek lisesi öğrencileri için TBMM staj duyurusu yayımlandı.

TBMM tarafından yayımlanan duyuruda tüm öğrenciler için kontenjan bilgileri paylaşılırken staj başvuru yapacak adayların teslim etmeleri gereken evraklar ilan edildi.

TBMM yayımladığı duyurusunda üniversite öğrencileri için 300 kişilik staj kontenjanı bulunduğunu bildirirken lise mezunu adaylar için 281 kadro bulunduğunu bildirdi. Başvuruların Mart ayının ortasında başlayacağını duyuran kurum adayların Nisan ayı ortasına kadar başvurularını yapabileceğini açıkladı.

”Üniversite öğrencilerinin zorunlu staj ve yasama bilgilendirme eğitimi (isteğe bağlı) başvuruları 15 mart – 15 nisan 2019 tarihleri arasında kabul edilecektir. Meslek lisesi öğrencilerinin mesleki beceri eğitimi başvuruları 1 mayıs – 31 mayıs 2019 tarihleri arasında kabul edilecektir. Posta ve kargo gecikmelerinden dolayı evrakları başvuru tarihinden sonra gelen başvurular ile başvuru evrakları eksik olan ve ilan edilen bölümlerin dışında başvuru yapan öğrenciler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Tüm detaylar ve başvuru için detaylara linkten erişebilirsiniz.

İlgini Çekebilir: Dijital Pazarlama Nedir? Dijital Pazarlama Uzmanı Ne İş Yapar?

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma.

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.