Tasarımcıların Bayılacağı 5 Ücretsiz Uygulama Önerisi

Yaratıcılığını konuştururken bütçesini yormak istemeyenler buraya! Sizlere ücretsiz erişebileceğiniz, tasarım yaparken işinizi kolaylaştıracak ve yaratıcılığınızı destekleyecek uygulama önerileri ile geldim. İşte, tasarımcıların bayılacağı 5 ücretsiz uygulama:

tasarımcı uygulama

Pixcap

Pixcap özellikle üç boyutlu tasarımlarda faydalanabileceğiniz bir uygulamadır. Yapay zeka destekli bu program ile avatar ve modeller yaratabilir, logo ve çıkartma tasarlayabilirsiniz. Ücretli ve ücretsiz planlara sahip olan Pixcap kullanımı hakkında detaylı bilgi ve farklı konular üzerine öğretici yazılar için blog hesabını da inceleyebilirsiniz. 

Pixcap kullanmak ve incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Coolors

İsminden de anlaşılacağı üzere Coolors, renkler ve renk paletleri üzerine bir uygulamadır. Görsel içerik üretiminde en önemli olgulardan olan renk seçimi ve uyum konusunda oldukça iş gören bu uygulama ile kendi renk paletlerinizi oluşturabilir ya da seçtiğiniz renk ile uyumlu renkleri bir araya getirebilirsiniz. Sahip olduğu basit arayüz ile kolayca kullanabilir, içerisinde bulunan yazı tiplerinden de ücretsiz faydalanabilirsiniz. 

Coolors kullanmak ve incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. 

uygulama

Dribbble

Dribbble ile birden fazla imkana tek uygulamada ulaşabilirsiniz. Bu platform ile kendi ürününüzü tanıtabilir, başka sanatçılardan ilham alabilir, iş ve geribildirim alabilirsiniz. Ayrıca site bünyesinde bulunan atölyelerden faydalanarak çeşitli sanat ve tasarım alanında kendinizi geliştirebilirsiniz. 

Dribbble kullanmak ve incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Fiverr

Fiverr global bir freelance uygulamasıdır. Daha geniş kitlelere ulaşarak ürünlerinizi satabilir ve işverenlere kendinizi tanıtabilirsiniz. Programlama, grafik tasarım, çeviri, seslendirme, dijital pazarlama ve daha nice iş alanlarına sahip olan bu programda para kazanırken, ihtiyaçlarınız doğrultusunda çeşitli hizmetlere de ulaşmak mümkündür. 

Fiverr kullanmak ve incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. 

uygulama

Autodesk Maya 

Dünya pazarında büyük şirketler tarafından tercih edilen Maya, özellikle animasyon ve modelleme alanlarında faydalı bir uygulamadır. Oyun sektörü, film ve reklam gibi alanlarda yararlanılabilen bu uygulama ile üç boyutlu tasarımlar ve görsel efektler üretebilirsiniz. Autodesk’in çoğu uygulamasında olduğu gibi Maya’yı da öğrenci e-postanız ile ücretsiz kullanabilirsiniz.

Autodesk Maya kullanmak ve incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Siz de kendinizi geliştirmek ve sanatınızı daha geniş kitlelerle tanıştırmak istiyor, bu süreçte ekonomik yöntemler arıyorsanız önerdiğim ücretsiz uygulamalar ile  çeşitli tasarımlar yapabilir, hayal gücünüzü konuşturabilirsiniz.  

Youth Awards Blog Banner

Bir yanıt yazın