Staj Yaparken Karşılaşabileceğiniz 10 İnsan Karakteri

Stajlar size katacağı profesyonel yetkinliklerin yanında oldukça eğlenceli bir ortam olabilir. Her yerde olduğu gibi staj yaparken de çok fazla tip insanla karşılaşabilirsiniz. Bu tiplerin bazılarını sizin için derledik;


1-Maskot: Evet, stajda ünlü olan o insandan bahsediyoruz. Bütün ofisi esprileriyle, hareketleriyle, sosyal medya paylaşımlarıyla güldüren bir tip mutlaka her ofise lazım.

The Office GIF - Find & Share on GIPHY


2- Çalışkan: Hep en erken gelip en geç çıkandır. İş dışında başka hiçbir şey konuşmaz. Sanki ofis için yaratılmış, o hep orada duruyormuş da ofisini üzerine yapmışlar.

http://giphy.com/gifs/intern-sd4q7RyRRPoqY


 3-Yetkili Kişi: Bilgisayarınız mı bozuldu? Yeni fikirlere mi ihtiyacınız var? Şirket mi batıyor? Ona gidin. O halleder!

The Breakfast Club Flirting GIF - Find & Share on GIPHY


4-Görünmez: Kim? Aynen işte o. Birlikte çalışıyor olmanıza rağmen hiç konuşmadığınız, adını bile bilmediğiniz o insan. Evden işe işten eve.

Humans GIF - Find & Share on GIPHY


5-Diva: Bütün dikkat onun üzerinde olmalı. Giydiği kıyafetten kullandığı parfüme kadar her şeyi dikkat çekici olan o kadın. Ablan star bebeğim!

http://giphy.com/gifs/diva-oYwazPLNfmb6


 6-Sulugöz: Kesin Balık burcudur! Ofiste her şeye aşırı tepki veren, son derece duygusal olan tipten bahsediyoruz. Sakın birlikte “Babam ve Oğlum” izlemeyin!

Sad Spider Man GIF - Find & Share on GIPHY


7-Gurme: Portakallı Pekin ördeği mi yemek istiyorsunuz? Kime soracağınız belli. Her akşam şarap tadımlarından, kokteyllerden snap atan o tip.

http://giphy.com/gifs/foodie-jsqpyrcCGSfcI


 

8-Arabacı: “Abi atayım mı seni de?”. Cümle tanıdık geldi mi? Evet o arabası olan ve bunu her fırsatta size hatırlatan insan.

Happy Cheer Up GIF - Find & Share on GIPHY


9-Patron: Sorun şu ki o kesinlikle patron değil. Sizinle aynı pozisyonda olmasına rağmen küçük dağları kendi yarattı zanneden, emirler yağdıran adam. Mümkün olduğu kadar uzak durulmalıdır.

http://giphy.com/gifs/arrogant-pGUG1L1sciW2I


 10-Şikayetçi: Neden orada olduğunu kesinlikle anlamadığınız, sürekli şikayet eden ve siz dahil bütün ofisin yaşam enerjisine düşman olan tip. Sadece siyah giyer.

Let Little People Big World GIF - Find & Share on GIPHY

Ofisler birbirinden farklı birçok insan tipini barındıran ilginç ortamlardır. Bazen sinir bozucu ve stresli olabilse de eğer iyi bir gözlemciyseniz çok eğlenceli bir ortama dönüşebilir. Böyle eğlenceli ve rahat ortamlarda çalışan insanların daha yaratıcı ve mutlu olduğuna biz youthall.com’da inanıyoruz.

(Görseller: giphy.com)

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.

Bir yanıt yazın