‘Online Dil Eğitimleri’ Hakkında Merak Ettikleriniz

Günümüzde İngilizce kullanımının kendini ikinci dil statüsünden uzakta bırakmış ve adını bilinmesi zorunlu ana dillerin yanına yazdırmış olması, bu dilin öğrenilmesine duyulan ihtiyacı her geçen gün biraz daha arttırıyor diyebiliriz. Bu gibi durumlarda evlerinize kadar konuk olan Online dil eğitimi, size bu heyecanlı deneyimi kolaylıkla yaşama imkânı veriyor. Sizlere sağladığı ulaşılabilir avantajları sayesinde mazeretlerinizi bir kenara bırakabilir ve bir an önce Online Eğitiminizi almaya başlayabilirsiniz.


1) Online Dil Eğitimi nedir?

Bir dakikamızı bile ondan ayrı geçiremediğimiz, kullanımına en az kendisi kadar aşina olduğumuz bir sosyal internet ağıyla yaşıyoruz. Her geçen gün gelişen ve kullanımı bir tık daha artan bu elektronik ortam sistemiyle kaçırdığımız şeylerin çoğunun üzerinden belirli zaman geçmesine rağmen takip edebiliyor ve onlara kolaylıkla uyum sağlayabiliyoruz. Online dil programları sayesinde de bugüne kadar dil öğrenmeden geçirdiğiniz çoğu zamanınızı kolaylıkla tamir edebilirsiniz. Görüntülü iletişim araçları sayesinde dil okullarınca hazırlanan ders programlarının, profesyonel dil eğitmenleri tarafından Online ve interaktif olarak sunuluyor olması size oldukça zaman kazandıracaktır. Ayrıca bir bilgisayarı ve ona bağlı interneti olan 7’den 77’ye herkesin bu Online dil eğitimlerini kolaylıkla alabilir.


2) Klasik Metotlardan Farkı nedir?

Zaman her geçen gün daha hızlı akıyor. Teknoloji ise bu akışa tahmin edebildiğimizden daha fazla ayak uyduruyor. Online dil eğitiminin zamanın sürekli değişen şartlarına en hızlı şekilde ayak uydurabilme özelliği onu diğer tüm klasik metotların önüne geçiyor. Yani her hangi bir sınıf ortamında verilen çizelgelere kendini adapte etme sıkıntısı yaşamak yerine, kendi özel programını rahatlıkla komuta edebiliyor. Online dil eğitiminin ona sağladığı avantajlar sayesinde şartları kendi belirliyor ve bir yandan günlük yaşantısına devam ederken diğer yandan İngilizce eğitimini tamamlamış oluyor.


3) Neden daha ucuz?

Yeni bir kurs arayışında olan herhangi bir bireyle karşılaştığınızda aklındaki sorulardan birinin kursun maddi götürüsüyle ilgili olduğunu fark edeceksiniz. Fiziksel bir kuruluşta eğitim veren şirketlerin kira, elektrik, daha fazla personel ücreti gibi önemli giderleri olur. Ve bu giderlerin büyük bir kısmı tüketiciye yansıtılır. Tabi bunlara ilave olarak kursa gidip gelmek için ödenen ulaşım ücreti, kursta yenen yemek ücreti gibi giderler de eklenince ortaya her bütçeye uygun olmayan bir maliyet çıkar. Online eğitim bu gibi dezavantaj içermediğinden aynı nitelikte bir dil eğitimini daha uygun bir maliyet ile satışa sunarlar.


14) Kendi içeriğimi oluşturabilir miyim?

Yukarıdaki ikinci madde de kendi programınızı kolaylıkla komuta edebileceğinizi söylemiştik. Bu maddeyi biraz daha açarsak şöyle izah edebiliriz. Klasik bir eğitim sınıfta bulunan öğrencilerin hemen hemen hepsinin aynı sorundan mustarip olabilmesi çok güç bir ihtimaldir. İnsanlar, karakterler ve algılar birbirlerinden oldukça farklıdır. Mesela sizin yaşadığınız telaffuz sıkıntısını bir başka arkadaşınız yaşamıyor olabilir. Aynı şekilde, konuşma, yazma, okuma, grammer gibi farklı içerik tiplerinden hangisine daha fazla yoğunlaşmak istiyorsanız o alanda daha fazla ders alabilirsiniz.

Şimdi yapmanız gereken tek şey koltuğunuza kurulup elinize aldığınız kahve kupanızla eğitiminize bir çift tıkla başlamaktır. Hem eğlenin, hem rahatlayın hem de yeni şeyler öğrenmenin tadına varın.

İlgini Çekebilir: Dijital Pazarlama Nedir? Dijital Pazarlama Uzmanı Ne İş Yapar?

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma.

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.

Bir yanıt yazın