Novartis’te Çalışmak İçin 8 Harika Neden

Son 3 yıldır Great Place To Work ve AON Hewitt tarafından “En İyi İşveren” ödülüne layık görülen ve aynı zamanda “İş Özel Yaşam Entegrasyonu” ve “Kadın İstihdamı Sürdürülebilirliği” özel ödüllerin yanı sıra 2018 ve 2019’da global işveren araştırma firması Top Employer tarafından “Top Employer Türkiye & Avrupa” olarak ödüllendirilmiş Novartis’te çalışmanın ne kadar heyecan verici olduğunu biliyoruz! İşte bu başarının sırrını merak edenler için Novartis’te çalışmak için 8 harika neden!


  • Birliktelik

Novartis çalışanları başarılarını hep birlikte kutluyor, çalışırken aynı zamanda çok eğleniyor.


  • Öğrenme

Novartis çalışanları her an birbirlerinden öğreniyorlar.


  • Esnek Çalışma Saatleri 

Novartis İlaç Türkiye’de “Çeşitlilik ve Dahil Etme” stratejisi doğrultusunda esnek çalışma seçenekleri var. Örneğin, Novartis çalışanlarının Çarşamba günleri ofise gelmelerine gerek yok! İster evde ister farklı bir mekanda çalışanlar kendi çalışma mekanlarını kendileri seçebiliyorlar.


  • Esnek Cuma

Çalışanlar Cuma günleri saat 15: 00’de şirketten ayrılıyorlar, böylece işten erken çıkarak  trafiğe kalmadan, hafta sonunun tadını önceden çıkarabiliyorlar.


  • Esnek Kıyafet

Novartis İlaç Türkiye Genel Müdürlüğü’nde çalışanlar haftanın her günü gündelik rahat kıyafetler giyilebiliyor. Her gün kot pantolon ve spor ayakkabı giymenin keyfini çıkarıyorlar.


  • Kahve Molası

Genel müdürlükteki Starbucks’ta hem çalışıp hem de kahve içmenin keyfini sürüyorlar.


  •  Yan Haklar 

Hobi kulüplerinden, kurum içi kuaförlere, kuru temizleme, restoranlar ve yüksek lisans indirim fırsatları gibi pek çok şirket indirimlerinden faydalanabiliyorlar. Dahası, merkez ofisi Kavacık’ta olan Novartis’e yakın bir lokasyonda olan bir spor salonu üyeliğinden de sınırsınız yaralanabiliyorlar.


  • Tersine Mentorluk

Novartis tersine mentorluk sistemi ile genç yeteneklerin fikirlerini dile getirmesine ve yöneticilere rehberlik etmesine olanak sağlıyor.


  • Bonus: Genç Yetenek Programı – Novartis Discovery Millennials Program

Genç yeteneklere, sağladığı ayrıcalıklarla değer veren Novartis’in harika çalışma ortamında yerini almak istersen tek yapman gereken “Novartis Discovery Millennials Program” başvurularını kaçırmamak! 31 Mart’a kadar başvurular linkte seni bekliyor. Bu harika çalışma ortamında sen de şimdi yerini al.

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.