Mobil Uygulamamız Yayında! Seni Neler Bekliyor?

Youthall ekibi olarak sana şahane bir haberimiz var! İstediğin kariyere ulaşmak artık senin için çok daha ulaşılabilir hale geldi! Artık hayalindeki şirketlere ulaşmak, iş ve staj başvurusu yapmak, etkinlik ve eğitimlere katılmak ve onlarca fırsattan yararlanmak istediğinde Android ve İOS üzerinden indirebileceğin uygulamalarımız yayında!

İstediğin kariyer planına ulaşmak için tek bir uygulama yetecek!

Çeşitli sektörlerden yüzlerce şirketin bulunduğu uygulamada dilediğin şirketleri takip edebilir ve onlarla etkileşime geçebilirsin. Hangi sektör veya şirkette çalışmak istediğine karar veremediysen, uygulamayı indirerek şirketlerin çalışma ortamları, sağladıkları yan haklar, çalışanlarının görüşleri, iş ve staj programlarının dönemleri gibi aklına takılan pek çok soruya cevap bulabilirsin. 

Fırsatlar dünyasına hazır ol!

Sadece iş ve staj fırsatı değil aynı zamanda yararlanabileceğin bolca indirim, etkinlik ve kampanyalar da mobil uygulamamızda seni bekliyor!

Yenilikçi özgeçmiş ile fark yaratacaksın!

Mobil uygulamamızda hazırladığın özgeçmiş ile adaylar arasında öne çıkıp şirketlerin seni daha kolay fark etmesini sağlayacaksın.

Gençlerin her zaman en iyiyi hak ettiğini düşünüyoruz. Mobil uygulamamız ile kariyerini artık daha hızlı ve kolay şekillendirebilirsin. Kariyer rotanı oluşturmak ve işverenlerle birebir iletişime geçmek için daha ne bekliyorsun? Youthall App’i İOS ve Android üzerinden hemen indir!

 

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.

Bir yanıt yazın