LCWaikiki.com’dan 18-24 Yaş Arası Gençlere Özel Ayrıcalıklar Dünyası!

Türkiye’nin en dinamik alışveriş platformlarından biri olan lcwaikiki.com 18-24 yaş arasındaki gençlere, ekstra özel indirimler ve ücretsiz kargo imkânı gibi sürpriz ayrıcalıklarla dolu üyelik fırsatları sunuyor.

“İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonuyla faaliyet gösteren LC Waikiki’nin e-ticaret sitesi LC Waikiki.com gençlere özel yeni bir üyelik sistemi oluşturdu. Sadece 18-24 yaş aralığına özel olacak bu üyelikle gençler, tarzlarını yansıtırken iyi ve hesaplı giyinmenin de tadını çıkaracak. LC Waikiki, bu sistemle bedava kargo, hazırladığı kombin satıldıkça satıştan para kazanmasını sağlayan Kombinledikçe Kazan özelliği, Sürpriz İndirim Kodu, Favoriledikçe Kazan gibi ayrıcalıkların yanı sıra Paylaş Kazan uygulaması ile referans kodunu arkadaşıyla paylaşarak LCWaikiki.com üyesi olmasını sağlayan gençlere indirim fırsatı da sunuyor. Üstelik 14 Kasım saat 08.00’e kadar ilk üyelikte 250 TL ve üzerine 100 TL indirim kuponu da gençleri bekliyor.

Kombinini oluştur, linki sosyal medya hesabında paylaş, satıştan sen de payını al

Kombinledikçe Kazan fırsatıyla LCWaikiki.com’a üye olan 18-24 yaş gençler arasından sosyal medyada 500 üzeri takipçisi olan kullanıcılar telefonlarına indirecekleri Influio uygulaması üzerinden link üretebilecekler. Gençler bu linkler üzerinden yaptıkları satışın %10’u oranında hediye çeki kazanabilecekler. Platformun bir başka dikkat çeken uygulaması olan Favoriledikçe Kazan’da ise LCWaikiki.com’da haftada 1 gün gençlere uygun olarak seçilen ürünler favorilere eklenebilecek. En çok favoriye alınan ürünler en fazla indirim uygulanan ürünler olacak.

Gençlere özel ayrıcalıklar dünyasına, https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/lp/gencler adresindeki “Şimdi Başvur” butonuna tıklayıp, üyelik destek chatbot’u üzerinden ya da WhatsApp üzerinden başvuru yapılabilecek. Üyeliği onaylanan gençler ayda 2 kez bedava kargo, Whatsapp’tan hızlı destek imkânı, beğendiği ürünleri favorilendikçe artan indirimler gibi sayısız fırsattan yararlanabilecek.

LC Waikiki hakkında
1988 yılında kurulan ve 1997 yılından bu yana Türkiye’de LC Waikiki Mağazacılık çatısı altında hizmet veren LC Waikiki, “İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonu ve “ulaşılabilir moda” anlayışıyla Türkiye’yi giydiriyor. LC Waikiki, büyüme serüvenini 34 yıldır hem yurt içi hem de yurt dışında sürdürüyor. Hazır giyim sektörünün lideri LC Waikiki, bugün, 56 ülkede 1200’den fazla mağazası ve 60 bine yakın çalışanıyla hizmet veriyor.

www.lcwaikiki.com

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.

Bir yanıt yazın