Genç İstihdam Seferberliğine Katıl! #Seninleyiz

Youthall olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve 10 ilimizi doğrudan etkileyen depremlerin sonuçlarını derin bir üzüntüyle takip ettik. Afetten etkilenen yüz binlerce insanın ihtiyaçlarını karşılamak için ilk günden bu yana farklı alanlarda destek olduk. Bu esnada yıllardır gençlerin istihdamına yönelik attığımız adımların en büyüğünü bu kez depremde etkilenen gençler için atma kararı aldık. 

Biz de Youthall olarak, yıllardır gençlerin istihdamı için attığımız adımların en büyüğünü, bu kez depremden etkilenen gençler için atmaya kararı aldık. Depremden etkilenerek hayatını yeniden kurmaya çalışan, eğitimini devam ettirmek durumunda olan gençler için şimdi daha güçlü bir şekilde #Seninleyiz diyoruz!

Peki Genç İstihdam Seferberliği nedir? Gençler bu seferberlik hareketinden nasıl faydalanabilir? Senin için tüm detaylarıyla anlattık.

Genç İstihdam Seferberliği Nedir?

Ülkemizde yaşanan ve 10 ilimizi doğrudan etkileyen depremlerin sonuçları doğrultusunda birçok gencimizin iş ve staj imkanlarına erişimi her zamankinden daha büyük bir ihtiyaç haline geldi. Deprem bölgesinde ailesini, evini veya işini kaybetmiş 18-35 yaş arası gençler ile bu gençlerin istihdamına katkı sağlamak isteyen şirketleri ve kurumları bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Türkiye’deki şirketlerinde destekleri ile deprem bölgesinden etkilenen gençleri istihdam etmek ve onlara ihtiyaç odaklı destek sunabilmesine olanak sunuyoruz. 

Genç İstihdam Seferberliğinden Nasıl Yararlanabilirsin?

Öncelikle depremden doğrudan ve dolaylı yoldan etkilenen tüm 18-35 arası gençlerimiz, Genç İstihdam Seferberliğinden yararlanabilmektedir.

Youthall üzerinden CV’ni oluşturarak veya mevcut CV’ni güncelleyerek youthall.com/seninleyiz adresi üzerinden hızlıca “İş veya Staj arıyorum” ve “Destek İstiyorum” seçenekleri üzerinden ihtiyaçlarını belirtebilirsin. Youthall ekibi tarafından CV’de beyan ettiğin bilgilerin teyit edildikten sonra istihdam etmek isteyen şirketler seni ücretsiz ve öncelikli olarak görüntüleyecekler.

Genç İstihdam Seferliğine Sen de Destek Ol!

#Seninleyiz diyerek projenin ve youthall.com/seninleyiz platformunun duyurulmasına yardımcı olabilir, depremden etkilenen sevdiklerinin de üzerinde yarattığı bu yıkıcı etkiyi bir nebze olsun azaltmamıza destek olabilirsin. 

Unutma ki; Yaşadığımız zor günlerin yarattığı bu yıkıcı etkiyi bir nebze olsun hafifletmek için biz her zaman #Seninleyiz.

Tek tıkla kolay duyuru desteği verebilmeniz için sosyal medya hesaplarımız:

Bir yanıt yazın