.edu Uzantılı Mailiniz ile Ücretsiz Erişebileceğiniz 5 Site

Üniversitelerin vermiş olduğu .edu ile biten mail adreslerinizin sadece okul için değil, farklı birçok site için de kullanılabileceğini biliyor muydunuz?

Normalde ücretli olan veya tam sürümü ücretli olan  programlara .edu uzantılı mailiniz sayesinde tamamen ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Şimdi gelin, bunların hangi siteler olduğuna hep birlikte bakalım! Sitelerin altındaki linklerden direkt olarak sayfalarına erişebilirsin. İyi okumalar!


Microsoft Office 365 Education

Word, Excel, Outlook, PowerPoint gibi birçok popüler Microsoft ürününe e-mailin sayesinde ücretsiz olarak erişebilirsin.


Canva for Education

Canva, öğrencilik döneminde hazırlanan sunum ödevlerini kurtarmada birebir! Normal sürümü ile birçok farklı şablona erişebilirsin fakat .edu mailin ile tahmin edemeyeceğin kadar çok şablona ulaşma imkanın olur. Ayrıca Canva sadece sunum için kullanılmıyor. Dilersen, kendine özgeçmiş, planlayıcı, kartvizit, logo  vb birçok tasarım hazırlayabilirsin.


GitHub-Student Developer Pack

GitHub, 25 milyondan fazla kullanıcısı bulunan ve rakibi olmayan bir site. Kod yazarlarının projelerini yayınlaması ve geliştirmesi için kullanılıyor. Bir nevi kod-blog diyebiliriz. 

101 farklı ürün-hizmet içeriyor. Bu yazılıma  ilgisi olanlar ve kendini yazılım alanında geliştirmek isteyenlere oldukça yardımcı olacak bir site.


Notion for Education

Arkadaşlarınızla beraber çalışabileceğiniz bir not alma uygulaması olan Notion, Pro versiyonu ile notları sınırsız kişiye ulaştırmanızı sağlıyor. Notion ile not alabilir, aldığınız notları klasörlere ayırabilir, farklı listeler ve başlıklar oluşturabilirsiniz.


Autodesk for Students

Mühendislik ve mimarlık öğrencilerinin sıklıkla kullandığı Autodesk ürünleri de .edu uzantılı mailiniz ile ücretsiz. AutoCad, Fusion 360, A360 Rendering, 3DsMax vb. yaklaşık 50 adet Autodesk ürününü içeren pakete ücretsiz sahip olabilirsiniz. Sadece kaydolurken mailinizle beraber öğrenci kimliğiniz de isteniyor. Bu yüzden kayıt olurken okul kimliğinizi yanınızda bulundurmayı unutmayın.


İlginizi çekebilir: Bilimsel Makalelere Ulaşabileceğiniz 5 Web Sitesi

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma!

Bir yanıt yazın