Dünyanın En İyi 10 Online MBA Programı

İşte dünyanın en iyi 10 MBA programını sizin için derledik!

10.  EuroMBA (Avrupa Uluslararası Ticaret Birliği)

Süre: 2 yıl
Giriş: Yılda 2 kez(Ocak ve Temmuz)
Öğrenim ücreti: 31.000 € (36.230 $ / 27.550 £) (2 yıla yayılmış)

Altı Avrupa üniversitesi arasında işbirliğine dayalı olan EuroMBA, genişletilmiş bir bilgi tabanının faydalarını büyük bir potansiyel iletişim ağı ile birleştirerek öğrencilere sonuç olarak biraz farklı bir şey sunuyor.

Müfredat, her biri modern yönetimin farklı ancak temel bir yönünü kapsayan on ayrı modül üzerinden öğretilip, altı zorunlu okul haftası altı kurum arasında eşit olarak bölünmüş altı zorunlu hafta vardır. İşinizin çoğunluğu Avrupa’da yapıyor ve uzaktan öğreniminizi yurtdışında okuyanlarla birleştirmek istiyorsanız bu sizin için mükemmel bir seçim olabilir.


9. Southern Cross Üniversitesi (Avustralya)

Süre: minimum 2 yıl
Başlangıç: Yılda 6 kez (Ocak, Mart, Nisan, Temmuz, Ağustos ve Ekim)
Öğrenim ücreti: 40.320 A $ (29.840 $ / 22.690 £) (16 eğitim için)

SCU’nun online MBA programı, daha birçok yerleşik okulun yapamayacağı bir esneklik düzeyi sunuyor; Kursun 16 biriminin içine girip çıkabilirsiniz ve bitirmemeyi seçseniz bile yine de nitelik kazanabilirsiniz.

Ek olarak, muhasebe, sağlık hizmetleri yönetimi, insan yönetimi ve bilgi yönetimi dahil olmak üzere dört uzmanlık alanından birine odaklanmayı da seçebilirsiniz. Çevrimiçi olarak verilen tüm ders programı ile size ve kariyerinize uygun bir hızla ve yolda çalışabilirsiniz; bu da minimum bozulma ile aranan bir nitelik kazanmanız anlamına gelir.


8. Isenberg İşletme Okulu (ABD)

 

Süre: Minimum veya maksimum uzunluk yok
Başlangıç: Yılda 3 kez (Mart, Temmuz ve Kasım)
Öğrenim ücreti: 31.500 USD (23.950 £) (39 kredilik)

Isenberg’in MBA programı 10 yıldan fazla bir süredir online olarak çalışmakta ve dijital öğrenimin öncülerinden biri haline gelmiştir. Bu aynı zamanda, okulun eğitim yöntemlerinin, öğrenenlerin ihtiyaçlara en iyi şekilde uyması için zaman içinde sürekli olarak bittiği ve düzenlemeler yapıldığı anlamına gelir. Ayrıca, iş analitiği ve spor yönetimi de dahil olmak üzere, her zaman eğrinin en başında olacağınız anlamına gelen en son teknolojiler sunar.


7. Durham Üniversitesi (İngiltere)

Süre: 2 yıl
Başlangıç: 1 yıl kez (Eylül)
Öğrenim ücretleri: 21.000 £ (27.600 $) (2 yıla yayılmış)

İş dünyasında saygın bir isim olarak, Durham’un online MBA programı çok değerlidir. Halen, daha geleneksel bir derece tez yerine geçen stratejik bir vaka analizi de dahil olmak üzere sekiz bölüm olarak planlanmıştır.

Girişimcilik, danışmanlık veya teknolojiden genellikle bir alanı kapsayan belirli bir uzmanlık yolunu bile takip edebilirsiniz. Her şeye rağmen, Durham, tüm bu önemli dengeyi korumanıza izin veren yönetilebilir çalışma dönemleriyle esnekliği vurgulamaktadır.


6. Imperial College London (Birleşik Krallık)

Süre: 2 yıl
Başlangıç: Yılda 2 kez (Ocak ve Eylül)
Öğrenim ücretleri: 35.600 £ (46.800 $) (2 yıla yayılmış)

Dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olan,Imperial College London’ın online MBA programından kaliteden başka bir şey bekleyemezsiniz. Teknolojik yeniliklere ve küresel bir bakış açısına odaklanarak, aynı zamanda en ileri teknolojilerden biridir.

Sonuç olarak, ICL’nin standartları yüksek. Derslere hazırlanmak, gerekli okumaları yapmak ve değerlendirmeler üzerinde çalışmak için çok zaman ayırmanız beklenir. Ayrıca, işletme okulunun geniş topluluğuna katkıda bulunmanın yanı sıra çeşitli mesleki gelişim görevlerinde çalışmaya da büyük önem verilmektedir.


5. George Washington Üniversitesi (ABD)

Süre: Minimum veya maksimum uzunluk yok
Başlangıç: Yılda 3 kez (Ocak, Mayıs ve Ağustos)
Öğrenim ücretleri: Verilmedi

Gerçek zamanlı canlı öğrenim ve kaydedilmiş içeriğin bir karışımı etrafında inşa edilen George Washington University’nin çevrimiçi MBA programı, öğrencilere belirlenmiş bir dijital sınıf platformu aracılığıyla profesörlerle yakın çalışma fırsatı sunar.

Ayrıca, Washington DC bölgesine yerel konumunuz varsa, fiziksel aktivitelere katılabilseniz de, arkadaşlarınızla ortak bir proje veya proje geliştirme, güçlü bir aidiyet ve kamaralık hissi yaratma konusunda teşvik edilirler.


4. Warrington İşletme Fakültesi (ABD)

Süre: 2 yıl (daha kısa seçenekler mevcut)
Süre: Yılda 1 kez (Tamamen çevrimiçi program, Ağustos 1 yıllık ve 2 yıllık hibrit programlar için olabilir)
Öğrenim ücreti: 59.800 $ (45.470 £)

Warrington’un tam zamanlı MBA programı, Amerika’nın en ünlüsü ve kurucu programlarından biridir ve online versiyonu bu başarının paylaşılmasına kararlıdır. Bu nedenle, öğrenciler tam olarak aynı çalışma modelini ve zaman çizelgesini takip eder.

Değerlendirmeler ve notlar olsa da, fakülte, başarının her bireye ve özel hedeflerine göre ayarlandığını vurgulamak istemektedir. Bu esneklik, koşullarının uygun olduğu durumlarda öğrencilerin daha kısa sürede MBA derecelerini alabilecekleri karma derslerin mevcudiyeti ile yansıtılmaktadır.


3. Warwick İşletme Okulu (İngiltere)

Süre: 2-4 yılİlgili resim

Başlangıç: Yılda 2 kez (Ocak ve Haziran)
Öğrenim ücreti: Ocak 2019 alımı için 31.210 £ (41.040 $) veya Haziran 2019 alımı için 32.460 £ (42.680 $)

Financial Times’ın 2018’de online MBA derecesini alan Warwick Business School’nun iki yıllık kursu, dünyanın önde gelen ticari kurumlarından bazılarının düzenli konuk konuşmacıları ve öğretim görevlileri tarafından desteklenen yenilikçi bir öğretme tarzı sunuyor.

Sekiz zorunlu kısımdan, ilginize göre dört seçmeli ve son bir danışmanlık projesinden oluşan programda, yüz yüze bir eğitim seçeneği ve Hindistan, Çin, Meksika veya Brezilya’da bir sömestr geçirme şansı bulunuyor.


2. Kelley İşletme Okulu (ABD)

Süre: 2 yıl
Başlangıç: Yılda 2 kez (İlkbahar ve Sonbahar)
Öğrenim ücreti: Yaklaşık 68.000 ABD Doları (51.700 £) (değişebilir)

Yaygın olarak ülkenin en iyi online MBA okullarından biri olarak tanınan Kelley of Business School, büyük miktarda esneklik sunuyor. Seçmeli modüller, kredilerinizin diğer kurumlara göre çok daha yüksek bir kısmını oluşturur; bu, kursun gerçekten ilgi alanlarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre tasarlandığı anlamına gelir.

İki derece kazanmak, okulun Washington Kampüsü politika programına katılmak ve Küba, Botsvana ve Myanmar da dahil olmak üzere gelişmekte olan pazarlarda zaman geçirmek için fırsatlar sunuyor.


1. IE İşletme Okulu (İspanya)

Süre: 18 ay
Başlangıç: Yılda 2 kez(Nisan ve Ekim)
Öğrenim ücreti: 51.200 € (59.860 $ / 45.500 £)

Her bireyin kişisel ve kariyer koşullarına özenle uyarlanmış, katılmanız beklenen online ve kişisel dersler, seminerler ve konferanslar vardır. Bunu daha sonra simülasyonları, koçluk oturumlarını ve sahte sektöre özel röportajları içeren üç aşamalı bir kariyer hazırlık süreci izler.

Sıkı standartlar ve giriş gereksinimlerini karşılayabilirseniz, IE’nin devrim niteliğindeki öğretim stratejileri, başka hiçbir şeye benzemeyen bir çevrimiçi MBA deneyimi sunar.

İlgini Çekebilir: Dijital Pazarlama Nedir? Dijital Pazarlama Uzmanı Ne İş Yapar?

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma.

Gebze Teknik Üniversitesi, Employer Branding Team Member @Youthall , IEEE GTÜ