7 En İyi Netflix Film Önerisi

Netflix’in son eklenen bölümünün zaman zaman kafa karıştırıcı olabileceği bir gerçek. Çoğunlukla, yayınlanan filmler, yarım yıl gibi hissettiriyor, özellikle de bu film bir Netflix Original ise.

Bu nedenle, kaygılarınızı azaltmak ve şu anda Netflix’te yayın yapan en iyi kalitede yeni filmleri bulmanıza yardımcı olmak için, son birkaç aydır izleme zevkiniz için eklenen filmleri bulmak için derinlemesine daldık. İşte sizler için hazırladığımız en iyi 8 Netfliz filmi!


1. Notting Hill

Hugh Grant, seyahat kitapçılarının sahibi Will gibi harika bir İngiliz. Julia Roberts, şaşırtıcı bir şekilde eğlenceli biri aynı zamanda romantik ve  oldukça zekice.


2. Beauty and the Beast

Oldukça eski bir masal, ancak bu canlı aksiyon sürümü yirmi birinci yüzyılda CGI ile birlikte güncellendi. Dan Stevens, Canavar olarak rol alırken, Emma Watson, Belle’de yeni bir feminist eğilimi ele alıyor. Bazı müzikal rakamları atın ve kendinize büyük bütçeli Disney büyüsünü bir paket haline geldi.


3. GoodFellas

‘Goodfellas’ genellikle Martin Scorsese’nin başyapıtı olarak müjdeleştirilir ve küçük zaman gangsterleri Henry Hill’in (Ray Liotta) gerçek hayat hikayesini destekleyen ve rütbelerin üstesinden geldiği sırada gerçek hayat hikayesini destekleyen hiçbir kısma yoğunluğu ve bravura tarzı görsel yoktur.


4. Eat Pray Love

Tabii ki, Ryan Murphy’nin Elizabeth Gilbert’in anısına uyarlanması AF’yi şişiriyor, ancak bu filmde telafi etmek için yeterli çekicilik ve Julia Roberts var. Her neyse, sadece İtalyan yemeklerinin lezzetli çekim sahnelerini izlemeye değer.


5. Apollo 13

Ron Howard’ın 1970’li lanetli Apollo’nun 13 aylık iniş misyonunu dramatize etmesi, afet filmlerine yerleştirilen olağan klişelerden kaçınmaktadır. Bunun yerine odak nokta, Hanks’ın hikâyeye duygusal olarak katılması olarak hareket eden durumun gerçekliği ve tarihi detaylar üzerinedir.


6. Hellboy II: The Golden Army

Guillermo del Toro’nun Fabergé masalının yumurtası, Pan’ın Labyrinth’inin efsanevi hayal gücünün, kendi ‘Hellboy’unun esprili, saygısız çizgi roman eylemiyle bir araya gelmesi gibi bir netice değildir.


7. The Breaker Upperers

Taika Waititi’nin sıradışı Kivi komedilerinden hiç bir şey alamadıysanız, Breaker Upperers kesinlikle sizin için. Çift, kendi dostluğunun aynı şekilde gitme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bir çift profesyonel ilişki hırsızı oynuyor. İşler garipleşiyor.

İlgini Çekebilir: Dijital Pazarlama Nedir? Dijital Pazarlama Uzmanı Ne İş Yapar?

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma.

Gebze Teknik Üniversitesi, Employer Branding Team Member @Youthall , IEEE GTÜ