2024 Yılında 7 Gün İzinle 40 Gün Tatil Yapmak Mümkün!

Merhaba tatil severler! Planlarınızı şimdiden yapmanız ve tatilin tadını doyasıya çıkarabilmeniz için 2024 yılı tatil takvimini sizler için derledik. İşte size bu yıl kaçırmak istemeyeceğiniz tatil fırsatlarını sunan rehberimiz…

 

Yılbaşı Tatili

Yılın ilk resmi tatili olan 1 Ocak, Pazartesi gününe denk geliyor. Bu tatil Cumartesi-Pazar-Pazartesi kombinasyonuyla harika bir 3 günlük kaçış fırsatı sunuyor. İzin kullanarak tatilinizi uzatmayı unutmayın, böylece 2024’e dinlenmiş bir şekilde girebilirsiniz.

Ramazan Bayramı

Bu yıl Ramazan bayramı 9-12 Nisan tarihlerine denk geliyor. Başlangıcının salıya denk gelmesiyle birlikte iş yerinizden pazartesi günü izin alarak hafta sonlarını birleştirdiğiniz  10 günlük bir tatil yapabilirsiniz. İlkbahar aylarına denk gelen bu bayram, tatil beldelerini daha sakin kılabilir. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 

2024 takviminde 23 Nisan salı gününe denk geliyor. İzin alarak pazartesi gününü de birleştirdiğiniz 4 günlük bir tatil planı yapabilirsiniz. Milli bayram coşkusunu sevdiklerinizle paylaşmanın tam zamanı!

Kurban Bayramı

15 Haziran cumartesi başlayıp 19 Haziran çarşamba biten Kurban bayramında perşembe cumayı da birleştirerek 9 günlük tatil yapma fırsatını yakalayabilirsiniz. Denize doyup güneşin tadını çıkarabileceğiniz bir bayram olabilir. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Bu özel gün bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. Hafta sonunu da birleştirerek 3 günlük tatil yapmanız mümkün.

30 Ağustos Zafer Bayramı

Bu yıl bu bayram cuma gününe denk geliyor. Perşembe akşamından başlayan keyifli bir hafta sonu tatili geçirebilirsiniz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Salı gününe denk gelen bu milli bayramda, şirketinizden izin alarak 4 günlük tatil deneyimlemek, iş yoğunluğunda nefes almak için harika bir fırsat olabilir.

2024 yılı tatil takvimi

 

 

2024 yılında bizi bekleyen muhteşem tatil fırsatlarına göz atmış olduk. Sizler de yıllık izinlerinizden kullanarak bu tatilleri birleştirebilir ve yoğun iş temposuna molalar verebilirsiniz. Şimdiden iyi tatiller !  

 

Bir yanıt yazın