2019’da Yaz Dönemi Staj Başvurusu Yapabileceğin 8 Şirket

1. LC Waikiki

Perakende sektörüne ilgi duyuyor ve merak ettiklerini öğrenmek istiyorsan, yaratıcılığına güveniyorsan, öğrenme, gelişim ve geri bildirime açığım diyorsan, insan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkınsan, haftanın en az 3 günü tam zamanlı olarak devam edebileceksen “LC Waikiki Genel Stajyer İlanı” seni bekliyor, hemen başvur.


2. Mavi

Üst düzey yöneticilerle network ortamı, onlarla birlikte çalışma, projelerde çalışmak istiyorsan Mavi Internship Program’ına hemen başvur.


3. DenizBank

“Deniz’in İncileri” kapsamında DenizBank’ın Genel Müdürlük bölümleri, Bölge Müdürlükleri veya Türkiye’nin her ilinde bulunan şubelerinden bir tanesinde staj yapma, online eğitimlere katılma ve bankacılık mesleğini keşfetme fırsatına sahip olacaksın. Bu tecrübeyi yaşamak istiyorsan “Deniz’in İncileri” seni bekliyor!


4. Burda Bebek

Sorumluluk sahibi, öğrenmeye açık ve yaratıcı isen, takım çalışmasına yatkın ve iletişim becerilerin gelişmiş ise, fabrikada gerçekleştireceğin staj ile Üretim/Üretim Planlama/Lojistik gibi çeşitli bölümlerde deneyim kazanır, Fabrika bünyesinde devam eden MRP Kalite Yönetim Sistemleri projelerinin ekip üyesi olabilirsin. Merkez ofiste gerçekleştireceğin stajında ise; Satış, Pazarlama, Satın Alma, Bilgi Teknolojileri gibi Burda Bebek’te çeşitli birimlerde ekibin bir üyesi olabilirsin. Hemen “Burda Bebek Genel Staj İlanı” başvurunu tamamla!


5. Kale Grubu

Kurulduğu günden bu yana her zaman ilkleri hayata geçiren bir sanayi grubu olarak, Türkiye’nin geleceğinde yeni başarı hikayeleri yazmak için, bizimle birlikte özgün işler yapmak, ilham verici işlerin içerisinde olmak, milli projelerde görev almak ve potansiyelini ortaya çıkarmak istiyorsan şimdi tam zamanı! “Kalegends” başvurun için seni bekliyor!


6. MediaMarkt

Pazarlama’dan finansa satınalmadan hukuka kadar bir çok farklı departmanı yakından tanımak, deneyimli çalışanlarımızdan mentorluk almak ve gerçek bir perakende deneyimi kazanmak istiyorsan kariyerinin ilk adımı için “MediaMarkt Staj Programı” seni bekliyor!


7. Karaca

KARACA Şirketler Grubu yeni yeteneklerini bekliyor. Profesyonel iş hayatına mezun olmadan adım atmak istiyorsanız “Finans ve Bütçe Stajyeri” seni bekliyor!


8. Commencis

Mobil ve gelişen teknoloji trendleri konusunda tutkulu yeni nesil teknolojileri kodlamak istiyor, meraklı ve uluslararası ekibin bir parçası olmayı hayal ediyor, takım çalışması ve liderlik becerilerine sahibim diyorsan hemen “Commencis Summer Internship Program 2019” başvurunu tamamla!


Gebze Teknik Üniversitesi, Employer Branding Team Member @Youthall , IEEE GTÜ