Youth Awards 2024’te Oylama Süreci Başladı 🏆

Şirketlerin insan kaynakları ve işveren markası alanında yaptığı çalışmaların 27 farklı kategoride gençlerin oylarıyla belirleneceği “Youth Awards” oylama heyecanı başladı.

185’ten fazla şirket senin oylarınla ”en”ler arasına girecek. 26 Haziran – 11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek oylama ile Youth Awards’ta sektörel kategorilerden, genel kategorilere ve hatta premium kategorilere kadar farklı alanlarda oy verebileceksin. İşte şimdi seçme sırası sende! 🤩

Sen de hemen şirketleri 27 farklı kategoride şirketleri değerlendirmeye başlayabilir ve hızlıca oyunu kullanabilirsin. Hadi oy vermek için tıkla!


Youth Awards Nedir?

Youth Awards, Youthall ekibi tarafından ilk kez 2021 yılında gerçekleştirilen, şirketlerin insan kaynakları ve işveren markası alanında yaptığı çalışmaların gençler tarafından değerlendirildiği bir ödül sürecidir. Youth Awards kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından 18-35 yaş bandındaki Youthall kullanıcısı gençler oy kullanmaktadır. Ödül süreci, her yıl Haziran ayında başlar ve Ağustos ayına dek devam eder. Eylül ayında ise ödüller sahiplerini bulmaktadır. Kullanacağın oylar sonrası kategorilerde dereceye giren şirketler, oylama sürecinin sonrasında duyurulacak ve ödüllendirilecektir.

Youth Awards Blog Banner

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.

Bir yanıt yazın