Dijitalin En Yaratıcı ve Yenilikçi İsimleri 14. Kez Digital Age Tech Summit’te Buluşuyor!

Teknolojiyi odağına alarak 14. kez düzenlenecek olan Digital Age Tech Summit bir kez daha dijital dünyanın en yaratıcı isimlerine ev sahipliği yapacak. 2007 yılından bu yana konu ve konuklarıyla dijital devrimin yarattığı yeni platformların nabzını tutan etkinlik, 08 Nisan 2021 Perşembe günü online olarak gerçekleştirilecek.

Bu yıl ‘Future Proofing’ temasıyla uzaktan yaşama adaptasyon, dijital sağlık, misyon temelli inovasyon ve yaratıcılık gibi başlıkları gündemine alan Digital Age Tech Summit 08 Nisan 2021 Perşembe günü online olarak düzenlenecek.

Finanstan sağlığa, perakendeden tüketici elektroniğine, toplumsal hayattan dijital kültürlere uzanan bir yelpazede yaşanan değişimin ve yakın geleceğe yön verecek trendlerin adresi olan Digital Age Tech Summit, bu yıl da insan hayatına dokunan ve hayata değer katan konuları işleyecek. Yeni iş modellerine yer veren Digital Inspiration ve teknolojiyle birlikte hayatımıza giren sorunların çözümüne odaklanan Technological Wellbeing salonlarıyla ilham verici bir program katılımcıları bekliyor.

Gıdanın geleceğini doğadan ayrı düşünebilir miyiz?

Singapur, teknolojik toplumun en nadide örneklerinden birini sunuyor. Eğitimli nüfusu ve iş dünyasına kattığı yeni dijital modellerle, ekonomik ve kültürel bir başarı örneği. 2020 yılı sonunda, laboratuvarda üretilmiş et örneklerinin ticari satışını onaylayan ilk ülke olan Singapur’dan başarılı bir bilim insanı katılıyor Digital Age Tech Summit’e: Shiok Meats Kurucusu ve CEO’su Dr. Sandhya Sriram. Bir yanda gıda endüstrisinin yol açtığı ekonomik yıkımlar diğer yanda her yıl açlıktan hayatını kaybeden milyonlarca insan. Laboratuvarda üretilmiş teknoloji temelli gıda, ekolojik ve ekonomik risklere köklü bir yanıt oluşturabilecek mi? Yanıtlar, ürünlerini 2022 yılında tüketicilerle buluşturmaya hazırlanan Dr. Sriram’da!

Dijital kültürlere yönelik iki değerli araştırma!

Sosyal medyada hangi anlarda anonim hangi anlarda gerçek kimliklerimizle görünür olmayı tercih ediyoruz? Bugüne dek dijital zorbalıkla birlikte anılan anonimlik, kimi durumlarda yaratıcı performanslara ve alternatif dayanışma örneklerine sahne olabiliyor. Herkesin anonimlik ve gerçek kimlik arasındaki diyalektiğe tabi olduğu sosyal medya ortamı markalar için ne tür fırsatlar sunuyor? Türkiye’nin dijital kültürlerine yönelik içgörülerle dolu bir araştırma Digital Age Tech Summit katılımcılarını bekliyor. “Anonim Ekonomisi: Anonim ve Gerçek İnsanın Dansı” başlıklı sunumlarıyla Medina Turgul DDB Yönetici Strateji Direktörü Berkant Avcı, Twentify İçgörü Direktörü Bilge Terzioğlu ve DDB Prag CEO’su Darko Silajdžić Digital Age Tech Summit’te.

Türkiye’ye yönelik bir başka ilham verici araştırma daha Digital Age Tech Summit’te görücüye çıkıyor. “Dünyanın Derdine Düştük” başlıklı Deeper araştırması Türkiye’de çevrecilik, sürdürülebilirlik ilgisinin ağ haritası analizi çevre duyarlılığı yüksek tüketici segmentlerinin tanımlanması ve içinde bulundukları ağ yapılarının anlaşılması için hazırlandı. Araştırmanın mimarları Deeper Yönetici Ortağı İhsan Özçıtak ve İş Geliştirme Direktörü Işıl Karaaslan Yıldırım, sosyal etkinin markalar için anlamını tartışacak.

İnsanlar ve makinelerin birlikte nasıl yaşayacağı konuşulacak!

İnsanlar makinelerle çalışmaya, yaşamaya ve üretmeye ne kadar yatkın? Çalışmanın geleceğini ve artan otomasyonu konuştuğumuz bugünlerde robotlarla etik ve anlamlı bir ilişkinin olasılıklarını da tartışmaya açmamızın tam zamanı! Uygulamalı yapay zekâya olan katkılarıyla tanınan Center for Collective Learning Direktörü César A. Hidalgo Digital Age Tech Summit’de olacak. Hidalgo şu anda Toulouse Üniversitesi Yapay ve Doğal Zekâ Enstitüsünde (ANITI) Toplu Öğrenme Merkezi’ne liderlik ediyor. Aynı zamanda Manchester Üniversitesi’nde Fahri Profesör ve Harvard Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Okulu’nda misafir profesörü olarak görev yapıyor. Hidalgo, Digital Age Tech Summit’de “İnsanlar ve Makineler: Birlikte Nasıl Yaşayacağız?” isimli konuşması ile makinelerle nasıl bir yaşantının bizleri beklediğini anlatacak.

Açık bankacılık ve fintechlerin geleceği ele alınacak

Oxford Üniversitesi Finans ve Teknoloji (FinTech) İnsiyatifi Direktörü ve aynı zamanda Saïd Business School Girişimcilik ve İnovasyon Profesörü olan Prof. Dr. Pınar Özcan, sunumunda açık bankacılık ve değişen rekabet ortamını anlatacak. Strateji, girişimcilik ve teknoloji pazarları konusunda uzmanlığı olan Prof. Özcan, şimdilerde fintech’te iş modelleri ve yapay zekâ, açık bankacılık ve bankacılıkta disruption ve büyük teknoloji platformlarının yükselişi gibi alanlarda araştırmalar yapıyor. Blanchard International Turkey’in kurucu ortağı da olan Prof. Özcan, Siemens’te yönetim danışmanlığının yanı sıra Silikon Vadisi’ndeki teknoloji girişimleri ve girişim sermayesi şirketlerine de stratejik danışmanlık yapıyor. Özcan’ın konuşması, dijital bankacılığın tüm finansal ekosistemi ve müşteri deneyimini dönüştürmeye başlayacağı Türkiye için birçok içgörü ve öneri sunacak.

Göz ardı edilen kuşakları hatırlamak: Dijital çağda yaşlılık

Nörobilimci, müzisyen ve yazar Prof. Dr. Daniel Levitin, “Görünmezlik Perdesini Kaldırmak: Dijital Dönüşüm Dünyasında Aktif Yaşlanma” isimli konuşmasında pandemi döneminde toplumdan dışlanan 65 yaş üstünün dijital dönüşüm sürecine nasıl entegre edilebileceğini ve aktif yaşlanmanın iş dünyasının gündemine girmesiyle oluşabilecek fırsatları anlatacak. Science, Nature, PNAS, The New Yorker, The Atlantic ve The Wall Street Journal gibi dergilerde 300’den fazla makale yayınlanan Levitin’in TED konuşması tüm zamanların en popüler konuşmaları arasında yer alıyor. New York Times’ın en çok satan dört kitabının yazarı olan Levitin, halen San Francisco, California’daki Minerva Enstitüsü’nde Sanat ve Beşeri Bilimler Kurucu Dekanı ve McGill Üniversitesi’nde James McGill Psikoloji, Nörobilim ve Müzik Emeritus Profesör olarak görev yapıyor.

Dijitalin en yaratıcı ve yenilikçi akıllarını buluşturacak!

“İnsan Deneyimi”, “Sorumlu & Kapsayıcı Veri”, “Dijital Eşitsizlik”, “Oyun”, Yaratıcı Yapay Zeka ve “Yeni İş Modelleri” konu başlıklarında katılımcılarını ağırlayacak Digital Age Tech Summit 2021’in diğer konuşmacıları da belli oldu. Konuşmacılar arasında Toplumsal Değer Profesörü Prof. Dr. Rainer Kattel, TBWA\Istanbul Chief Strategy Officer ve Burak Babacan, Divera AI, Kurucu ve CEO’su Toygun Yılmazer, Klinik Psikolog, University of Southern California (USC) & Institute for Creative Technologies, Medical VR / Direktörü Prof. Albert Skip Rizzo, Sanatçı ve Aktivist Mundano, Garanti BBVA Dijital Bankacılık Direktörü Seçkin Çağlın, Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burçin Bıkmaz, Şehir Planlamacı ve Oyun Tasarımcısı Konstantinos Dimopoulos ve New Economics Foundation Baş Araştırmacısı Anna Coote gibi isimler yer alıyor.

Digital Age Tech Summit’e katılmak ve etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için; digitalagesummit.com

Digital Age Tech Summit Hakkında

2007 yılından beri düzenlenen Digital Age Tech Summit; teknoloji, dijital kültür ve iş dünyasını konu alan bir etkinliktir. Başlangıçta sadece dijital pazarlama ile ilgili konuların tartışıldığı etkinlik bugün; dijital devrimden akıllı şehirlere, marka güvenliği, yapay zeka, girişimcilik, dijital pazarlar, sosyal medyadan hayatımızı kolaylaştıran yeni teknolojilere kadar dijital dünyada yaşanan gelişmeleri ilk ağızlardan öğrenme imkanı sağlıyor. Etkinlik Türkiye’de dijital dünyanın prestijli konferanslarından biri olarak kabul görüyor ve 14 senedir alanında uzman ve ünlü birçok yabancı ve yerli konuşmacıya ev sahipliği yapıyor.

Youthall öğrencilerin hep yanında! <3 Digital Age Tech Summit’te yer almak isteyen öğrenci katılımları için ilk 50 kişiye özel ek %25 indirim imkanını sen de hemen yakala.

İndirim Kodu: SPR-NBIGNN-YOUTHALL

Kayıt sayfası: https://digitalagesummit.com/online-bilet/

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.

Bir yanıt yazın