UNILEVER’de Staj Yapmak için 8 Harika Neden

Dünyanın en büyük FMCG (Fast Moving Consumer Goods) hızlı tüketim malları şirketlerinden bir tanesi olan UNILEVER’de staj yapmak için 8 harika neden!

1-) ÇÜNKÜ UNILEVER DÜNYANIN EN BÜYÜK FMCG ŞİRKETLERİNDEN BİR TANESİ

Hızlı tüketim malları deyince akla ilk gelen isimlerden bir tanesi olan Unilever, 400 markası ile, 190’dan fazla ülkede 100 operasyonu olan çok büyük bir şirket. Her gün 2 milyar kişi tarafından 150 milyon adet ürünü satın alınan Unilever,  Türkiye’de 100 yılı aşkın süredir faaliyet gösteriyor.

2-) Unilever Türkiye,  çeşitli illerdeki 8 fabrikası, 5.000’i aşkın çalışanı ile 34 ülkeye ihracat yapıyor.

3-) Unilever, yazın bizi serinleten dondurmadan, kışın içimizi ısıtan çaya, annelerimizin çorbalarına rakip Knorr’dan, kahvaltımıza eşlik eden Becel’e kadar her zaman her yerde bizimle!

4-) Temel ilkeleri, pozitif etkiyi arttırmak, iş verimliliğini önemsemek ve çevre kirliliğini azaltmak olan bir şirkette kim yer almak istemez ki?

5-) Unilever Türkiye, Bloomberg&Realta iş birliği ile  yapılan araştırmada  2015 yılının en çok tercih edilen işvereni seçildi.

6-) Çünkü Unilever her zaman gençlerin yanında!

Chain Reaction Society, BizzTrip 2, Ideatrophy gibi projelerle üniversitelerden seçtiği gençlere Unilever’i anlatan, departmanlar hakkında bilgi veren Unilever adeta bitmeyen bir okul. Bu okulda her gün bir şey öğrenebilirsiniz.

7-) Mezun vermeyen okul: UNILEVER

İşe başladığınız ilk an, adeta okula başlanan ilk ana eşdeğerdir. Bundan sonraki süreçte bol bol öğrenip, sektör içerisinde öğrendiklerinizi test edebileceksiniz.

Peki ya sen? Sen de bu ailenin bir parçası olmak ister misin?

Evet dediğini duyar gibiyiz.

Lisans 3. Sınıf öğrencisi veya Master 1. Sınıf öğrencisiysen  “Unilever Leadership Internship Programme”

Son sınıf öğrencisiysen “Unilever Future Leaders Programme” başvurularını kaçırma!

Başvurular İçin: https://goo.gl/KvV0Cy

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.

Bir yanıt yazın