Yakında Beyaz Perdeye Çıkacak Film Fragmanları

Haziran ayına kadar ilginizi çekebilecek ve okuldan kalan zamanda kafanızı dağıtmanızı sağlayacak filmlerin fragramanlarını sizler için derledik. Şimdiden iyi seyirler dileriz.

1- Red Sparrow

Dominika Egorova, Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan “sparrow” olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir ancak kişiliksizleştirme eğitimi süreci boyunca benlik hissini korumak için mücadele eder. Haksız bir sistemde kendi gücünü bulması, programın en güçlü varlıklarından biri olarak yükselmesine sebep olur. İlk hedefi ajansın Rus istihbarat alanına en hassas nüfuzunu sağlayan CIA yetkilisi Nate Nash’dir. İki genç görevli kariyerlerini, bağlılıklarını ve her iki ülkenin güvenliğini tehdit eden bir aldatmacaya düşerler

Vizyon tarihi 2 Mart 2018

2- Pacific Rim Uprising

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake’e uzaklaştığı kız kardeşi Mako Mori tarafından son bir şans tanınır. Savaşın gölgesinde büyüyen cesur yeni nesil pilotlara liderlik etmekte olan Mako, dünyayı tehdit eden yeni bir tehlikeye karşı mücadele vermektedir. Yetenekli pilot Lambertve 15 yaşındaki Jaeger hackerı Amara ile güçlerini birleştiren Jake, elinde kalan tek aile ile birlikte dünyanın gördüğü en güçlü savunma hattı olma yoluna baş koyar…

Vizyon tarihi 23 Mart 2018

3- Ready Player One – Come With Me

Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vadetmektedir. Wade de bu macera dolu hazine avının peşine düşmüştür. Bir süre sonra her şey bir oyun olmaktan çıkıp acımasız bir rekabete dönüşür. Zira şirket hissedarları ve paragöz oyuncular hazineye herkesten önce ulaşabilmek için diğer yarışmacıları saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır…

Yönetmenliğini başarılı yönetmen Steven Spielberg’ün üstlendiği ve senaryosunu Ernest Cline’ın kaleme aldığı Ready Player One’ın başrolünde Tye Sheridan ve Olivia Cooke yer alıyor.

Vizyon tarihi 30 Mart 2018

4- Rampage

İnsanları kendinden uzak tutan bir Primatolog olan Davis Okoye, doğumundan beri bakımıyla ilgilendiği oldukça zeki bir goril ile arasında inanılmaz bir bağ kurar. Oldukça nazik olan maymun, uygulanan yanlış bir deney sonucu korkunç bir canavara dönüşür. Konu ile ilgili araştırma yapıldıkça, benzer şekilde dönüştürülmüş bir çok yırtıcı hayvan keşfedilir. Davis, küresel bir afetin oluşmasını engellemek, genetiği değiştirilmiş hayvanları kurtarmak için, gözden düşmüş bir genetik mühendisi ile birlikte harekete geçer.
Aynı isimli bir video oyunundan uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Brad Peyton oturuyor.

Vizyon tarihi 13 Nisan 2018

5- Avengers: Sonsuzluk Savaşı

Kaptan Amerika ve Iron Man’in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehlikeye girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımız elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır…

Vizyon tarihi 27 Nisan 2018

6- Deadpool 2

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin de yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor. Deadpool karakterini tekrar Ryan Reynolds hayata geçirecek. İkinci filmin senaryosunda ise Paul Wernick ve Rhett Reese ikilisini tekrar görüyoruz.

Vizyon tarihi 18 Mayıs 2018

7- Solo: A Star Wars Story

Orijinal üçlemeyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca’nın maceralarını anlatacak Solo: A Star Wars Story filminin yönetmenliğini, Phil Lord ve Christopher Miller’dan devralan 2 Oscar’lı Ron Howard üstleniyor. Alden Ehrenreich’ın genç Han Solo’yu canlandıracağı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo, Paul Bettany gibi isimler bulunuyor.

Vizyon tarihi 25 Mayıs 2018

8- Incredibles 2

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack’in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob’un ağırlıklı ilgisi küçük süper kahramanda olacak. Helen dünyayı kurtarmakla meşgulken, Bob da Jack-Jack’in süper güçlerini kontrol edebilmesi için onu eğitmeye çalışacak. Senaryosu da Brad Bird tarafından kaleme alınan filminin orijinal seslendirme kadrosunda ise Craig T Nelson; Bob/Mr Incredible, Holly Hunter; Helen/Elastigirl, Sarah Vowell; Violet Parr, Samuel L Jackson; Lucius Best / Frozoneve Huck Milner; Dash Parr olarak yer alıyor.

Vizyon tarihi 22 Haziran 2018

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.