Microsoft Türkiye Talent Explorer Staj Başvurusu

Microsoft Türkiye’de staj dönemi başlıyor. Talent Explorer programı kapsamında çeşitli sınavlar ve değerlendirmelerden geçerek en başarılı olan adaylar Microsoft Türkiye’de uzun dönemli staja kabul edilecek.

Ağustos ayında başlayacak olan program için staj yapmak isteyen öğrenciler, 24 Nisan 2015 tarihine kadar Microsoft kariyer sayfasından başvuru yapabilir. Stajyerleri geleceğin Microsoft çalışanları olarak gören Microsoft Türkiye, Talent Explorer programını kurum kültürünün, bilgi ve deneyimin paylaşıldığı önemli bir basamak olarak değerlendiriyor.

Talent Explorer programında 25 stajyeri istihdam etmeyi planlayan Microsoft Türkiye, staj politikası gereği üniversitelerin 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri arasından alımlarını gerçekleştirecek.

Talent Explorer’dan MACH’e hızlı geçiş!

Talent Explorer programını bitiren öğrenciler, Microsoft’un globaldeki yeni mezun programı ‘Microsoft Academy for College Hires’ (MACH) programına katılma imkânına sahip oluyor.Programa katılanların kariyer planlarını sağlıklı bir şekilde yapabilmeleri için onlara gerekli bilgi ve deneyimi sunan MACH programı, 2 yılık bir sürede tamamlanıyor.

Katılımcıların beklenti ve yeteneklerine uygun olan uzmanlık alanlarına yönlendiren program, onların kariyer gelişimlerini desteklemeyi hedefliyor. Aynı zamanda katılımcıların Microsoft’a daha çabuk adapte olmasını sağlayan MACH programı, tüm dünyadaki MACH’ları ve programdan mezun olanları küresel bir ağ ile birbirlerine bağlıyor.

Çok uluslu kuruluşlarda kariyer yapmak isteyen ve iş hayatında sürekli seyahat halinde olmayı tercih edenler için ideal olan MACH programının temelini farklı ülkelerden farklı kültürlere sahip departman ve ekiplerle iletişim kurmak ve iş deneyimi kazanmak yatıyor.

BAŞVUR!

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.

Bir yanıt yazın