En Az Google Kadar Büyük ve Tecrübe Kazanabileceğiniz 9 Şirket

Sizin için en az Google kadar tecrübe kazanabileceğiniz, donanımlı şirketleri derledik!

1. TripAdvisor

Site dünyanın en büyük seyahat sitesidir. Yolculara kendi planlamalarını yapma ve onları eksiksiz bir şekilde hayata geçirme fırsatı sağlar. Oda rezervasyonundan araç kiralamaya kadar milyonlarca seçeneğe bir tuşla erişim imkânına sahip olursunuz. Şirket bünyesinde çalışan bireylere yaratıcı fikirler sunmaları konusunda özel bir alan yaratır. Rahat çalışma ortamı yakalayarak başarınızın artmasına olanak tanırlar.

2. Outbrain; insanlara internet aracılığıyla ilginç ve farklı içerikler keşfetme imkânı tanır. Özel kullanıcılar içeriği daha fazla kişiselleştirme ve geliştirme araçlarına sahip olurlar. Şirket dünya çapında etkileyici ofislere sahip ve kurumlaşmış bir yapıdadır. Kendinizi kapıdan girdiğiniz andan itibaren ekibin bir üyesi gibi hissedebilirsiniz.

3. MD Insider; 2012 de kurulan şirket tıp sektörüne eşsiz bir perde arkasından bakmanızı sağlıyor. Şirketin yazılımı tıp alanında görüp görebildiğiniz bütün somut algıları aktif bir şekilde veri tabanından takip etmenizi sağlıyor. MD Insider Takımındaki herkes sağlık sektöründe karşılaşılan büyük sorunlara hayat değiştiren çözümler sunmaktan ötürü oldukça heyecanlı olduklarını dile getirmektedir.

4. JAMF Software; JAMF Yazılımı Mac OS X ve iOS yönetiminde dünya lideridir. Yazılım; eğitim, ticaret ve kamu kuruluşlarının yürüttüğü projelerin Apple platformu üzerinden gerçekleştirilmesini sağlar. JAMF ekibine katmak için büyük resmi düşünen bireyler arıyor, bu yüzden eğitim ve deneyim bir yana eleştirel düşünme, işbirliği ve empati yeteneğine sahip bireyler daha fazla tercih ediliyor.

5. Codeup; şirket bireyleri yazılım geliştirici olarak yetiştirmek adına kurulmuştur. Google da olduğu gibi teknoloji Codeup için de başarıyı sürdürmenin anahtarıdır. Teknoloji artarak boyut kazanır ve buna uyum sağlayan elemanlar hayatta kalır. Codeup’ın bir numaralı tercihi işinde tutkulu bireylerdir.

6. JINX; şirket kullanıcılarına geniş bir yelpazede lisanslı ürünler sunmak adına kurulmuştur. Giyimden oyuncağa kadar birçok alanda tüketiciler istedikleri ürünleri uygun fiyata bulabilmektedirler. Şirketin en büyük tutkularından biri takım oyuncuları arasında haftada 3 defa oyun geceleri düzenlemektir.

7. Rocksauce; iPhone, iPad ve Android cihazlar için farklı, güzel, şaşırtıcı mobil uygulamalar geliştirme konusunda uzmanlaşmıştır. Çalışanların en belirgin özelliği kendi işlerinin patronu olma hakkına sahip olmalarıdır. Hiçbir kısıtlama olmaksızın projelerine odaklanabilir ve kendi tasarımlarının patentlerini kolaylıkla alabilirler. Şirket çalışanlarını özgün ve bağımsız olma konusunda teşvik etmektedir.

8. Grindr; Şirket dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar gay ve biseksüel erkekleri bir araya getirebilecek bir ağa sahiptir. Uygulama doğum günlerinden tatil planlamalarına kadar kullanıcıların birbiriyle aktif haberleşme hakkına sahip olmasına olanak sağlıyor. Takım çalışması şirketin değişmez kurallarından

9. Goosehead Insurance; 2003 yılında kurulan sektör, sigorta sektörünün alışılageldik yüzünü değiştiriyor. ABD’nin bir numaralı bağımsız sigorta acentelerinden biri olan Goosehead mümkün olan en iyi kapsama alanı ve oranlarını kullanıcıların evlerine kadar getiriyor. Aynı zamanda şirketin yıllık tatillerinde partiler düzenleniyor ve başarılarını kutlamak için ulusal takımlar bir araya geliyor. Dünyanın bir ucunda aynı şirkete bağlı olduğunuz bir iş arkadaşınızla tanışma ve tecrübelerinizi paylaşma fırsatına sahip oluyorsunuz.

Senin de İlgini Çekebilir: Popüler İşveren Markası Trendleri 2020

Youthall’u takip et iş ve staj ilanlarını da kaçırma.

 

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.

Bir yanıt yazın