Brand Week İstanbul’da Öğrencilere %40 İndirim

Brand Week Istanbul bu sene “Legends” temasıyla efsaneleri bir araya getiriyor. Peki, pazarlama endüstrisinin tüm katmanlarını ajandasında katılımcılarına sunan Brand Week Istanbul 2017’de sizi neler bekliyor?

Temel misyonu, “yaratıcıları ve markaları ödüllendirmek; yaratıcı endüstrilerin gelişmesine ilham kaynağı olmak ve iş dünyası için yeni fırsatlar yaratmak” olan Brand Week Istanbul, bu sene katılımcılarını Legends teması eşliğinde ağırlıyor. Amacı İstanbul’u yaratıcı endüstriler için bir cazibe merkezi haline getirmek olan Brand Week Istanbul’un bu seneki yeni adresi Zorlu PSM oluyor.

“Her marka kendi efsanesini yaratmalıdır” mottosuyla, Brand Week Istanbul’un dört günü de efsanelere ayrılıyor.  Legends of Marketing, Legends of Creativity, Legends of Entertainment ve Legends of Sports olmak üzere, zengin içeriklerle dolu bu dört günde de alanında efsane isimler bir araya geliyor.

Brand Week Istanbul’da yeni bir soluk

Brand Week Istanbul bu yıl yeni yerinde, Zorlu PSM’de katılımcılarını misafir edecek. Ana Salon, Drama Sahnesi, Studio, Meydan Fuaye, Sky Lounge ve VIP Lounge olmak üzere Zorlu PSM tüm salonlarıyla Brand Week Istanbul’a ev sahipliği yapıyor.

Aynı zamanda Brand Week Istanbul 2017 kapsamında oluşturulacak deneyim alanları da katılımcıları bekliyor. Ana fuayede Türkiye’nin gönül verdiği markaların stantları konumlandırılacak ve imza günleri gerçekleştirilecek. Balkon fuayeler gençlik markalarına ayrılırken, markaların katılımcılara sunacakları teknoloji, inovasyon, mobil ve dijital temelli deneyim alanları ise meydan fuayede yer alacak.

Ana salonda temalara özel konuşmalar düzenlenirken aynı zamanda; Yapay Zeka, CX, Davranışsal Ekonomi, UX ve Programatik Reklam üzerine seminerler de Master Studio’da alanında uzman kişiler tarafından verilecek. Meydan fuaye ise e-spor, influencer, YouTuber ve mobil iş çözümleri konularına ayrılıyor. Sky Lounge ise katılımcıları, etkinliklere özel olan partilerde, lansmanlarda ve sergilerde buluşturacak. Basın buluşmaları ve VIP networking için ise VIP Lounge, özel katılımcılarını bekliyor.

Geçtiğimiz yıllarda “Brand Academy” sertifika programıyla öğrencileri de etkinliğe dâhil eden Brand Week Istanbul’da bu yılki yeniliklerden biri de ana salonun öğrencilere açılması. Öğrenciler bu yıl ana salonda kendilerine ayrılan balkon katından oturumları izleyebilecek, aynı kattaki fuaye alanında gençlik markalarıyla buluşma fırsatı yakalayabilecekler.

Bu dopdolu programda sizi neler bekliyor?  

Brand Week Istanbul her yıl olduğu gibi bu yıl da Marka İkonları Yürüyüşü ile başlıyor. Etkinliğin en coşkulu ve en “gürültülü” anlarına sahne olan geçit töreninde markaların maskotları ve ikonlaşmış öğeleri Brand Week Istanbul’un dinamizmini yansıtacak.

7 Kasım Salı günü Marketing Day kapsamında, Iron Maiden Grubunun Solisti Bruce Dickinson’dan Besin Fütüroloğu Dr. Morgaine Gaye’e; YouTuber Caspar Lee’den Marka ve Pazarlama Danışmanı Said Baaghil’e kadar birbirinden etkileyici konuşmacılar sahne alacak.

Apple’ın efsanevi Kreatif Direktörü Ken Segall, Facebook Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sarah Personette, dünyanın en genç CEO’su unvanını taşıyan iCoolKid’in kurucusu Jenk Oz, 20Something’in Kurucu Ortağı ve Kreatif Direktörü Benoit Vancauwenberghe gibi alanında önemli çalışmalara imza atmış pek çok isim ise 8 Kasım günü Creativity Day’de katılımcılarla buluşacak.

Etkinliğin üçüncü günü olan Entertainment Day’de, Sagmeister & Walsh’ın Kurucu Ortağı ve Tasarımcı Stefan Sagmeister, The Big Issue Kurucu ve Genel Yayın Yönetmeni Baron John Bird gibi birçok efsane isim sunum yapacak.

FIBA Medya ve Pazarlama Hizmetleri Genel Direktörü Frank T. Leenders, Google Biletleme, Spor ve Canlı Etkinlikler Bölüm Başkanı Mike Lorenc ve Sportsnet Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülüm ve daha birçok isim ise 10 Kasım Cuma günü Sports Day kapsamında katılımcılarla buluşacak.

Ödüller

Brand Week Istanbul kapsamında gerçekleşen ödül törenleri de katılımcıların heyecanla beklediği en önemli anlardan.

Pazarlama iletişiminin başarılı işlerinin taçlandırıldığı Felis Ödül Töreni bu yıl 12’inci kez, 7-8 Kasım akşamlarında gerçekleştirilecek. 8 Kasım’daki bir diğer ödül töreni ise, Türkiye’nin gönülden bağlı olduğu markaların ödüllendirildiği ve bu yıl 10’uncusu düzenlenen Lovemarks Ödülleri.

Advertising Age tarafından 1997′den bu yana düzenlenen ve MediaCat tarafından Türkiye’ye taşınan ‘Women to Watch: Fark Yaratan Kadınlar’ seremonisi ise 9 Kasım’da Brand Week Istanbul sahnesinde düzenlenecek. İş dünyasında fark yaratan kadınların 2013 yılından bu yana öne çıkartıldığı törende iş dünyasındaki başarılı kadınlar onurlandırılacak.

Türkiye iş ve markalar dünyasının en yaratıcı isimleri, fikirleri ve işleriyle buluşturan yılın en ilham verici haftasını kaçırmamak için siz de Brand Week Istanbul’da yerinizi ayırtın.

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.