Hey, AGT Altın Örümcek’te Oylarını Bekliyor!

Gelişen teknoloji ile ahşabın kişiye ve kurumlara özel işlenip geliştirilebileceği hayali ile 1984 yılında Antalya’da çalışmalarına başlayan AGT (Ahşabı Geliştiren Teknoloji), bugün mobilya bileşenleri sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olarak faaliyet göstermektedir. AGT, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam 400 bin metrekare alana kurulu modern üretim tesislerinde; MDF, MDF-LAM, Panel, Profil üretimi ile mobilya ve dekorasyon sektörlerine, Parke ve süpürgelik üretimi ile de inşaat sektörüne hizmet vermektedir.

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan AGT, 2016 yılında elde ettiği 700 milyon TL’nin üzerindeki cironun yaklaşık %40’ını ihracattan elde etti. Yaklaşık 1000 kişilik istihdam ile iç mekan için gereken tüm ahşap malzemeyi kendi bünyesinde üretiyor.

Kurulduğu ilk günden bu yana, etik değerlerinden ve kalite prensiplerinden ödün vermeyen AGT’nin küçük-büyük demeden tüm müşterileri, çalışanları ve iş ortakları için; ana hedefi kalite, trend ve gelişim. Bu hedefle bugün, 5 kıtada 1000’den fazla satış noktası ile kaliteye ve estetiğe önem veren milyonlarca insanın yaşam alanına, renk, şıklık ve sürdürülebilir canlılık katmaya devam ediyor. Türkiye genelinde yaygın bayi kanalının yanı sıra 5 kıtada satış noktaları bulunan AGT, başta Doğu Avrupa- Balkanlar, İran ve Rusya olmak üzere 60’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Mobilya birleşenleri sektöründe dünyanın önce gelen şirketlerinden biri olarak gösterilen AGT, kurumsal web sitesi tasarımıyla da ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor. Altın örümcek ödüllerinde kurumsal web sitesi kategorisinde rakiplerini geride bırakarak aday gösterilen AGT şimdi sizlerin desteğini bekliyor.

Sen de AGT’yi altın örümcek ödüllerinde desteklemek için hadi hemen oylamaya katıl

Youthall şirketler ile gençleri bir araya getiren profesyonel ağ ve yeni nesil işveren markası platformudur.